Kendall Jenner kasvas üles tundega, et ei kuulu Kardashianite klanni

Elu24
Copy
Kendall Jenner, 2019.
Kendall Jenner, 2019. Foto: Reuters/ScanPix

«Kardashianite» staar ja supermodell Kendall Jenner (23) on kasvanud üles õdedega, kellega end läbi elu võrrelnud on ning ta tunnistas, et ei tundnud nagu oleks üks nendest. 

Kendall Jenner võib olla küll supermodell, kuid see ei tähenda, et tal ebakindlusi ei oleks. Tõsielustaar rääkis avameelselt intervjuus Telegraphiga, kuidas oli kasvada üles õdede Kim Kardashiani, Kourtney Kardashiani, Khloe Kardashiani ja Kylie Jenneriga, kirjutab E! News.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

we’re 21 bitch!

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Intervjuus rääkis modell, et võrdles end pidevalt seksikate õdedega. «Mu õed on minust palju kurvikamad,» rääkis Kendall. «Neil on rinnad, minul ei ole. Kasvades üles kleenukesena, mõtlesin koguaeg, et pean olema seksikas nagu nemad.»

Naine tunnistas, et tundis justkui ei kuulukski ta nende hulka. Täiskasvanuikka jõudes, mõistis Kendall, et pole õdede moodi ning võttis selle omaks. 

«Mulle meeldib, et olen teistsugune,» rääkis naine. «Mulle meeldib teha teisi asju ja see on okei.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Lisaks õdedele, on Kendalli stiiliikoon ka legendaarne Audrey Hepburn. «Ma olen talle alati alt üles vaadanud ja armastanud. Ta oli imeline,» ütles Kendall. «Mulle meeldib teistelt naistelt õppida ja nende tegemisi toetada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles