Räppar Kodak Black vahistati USA piiril kahtlustatavana relva ja narkootikumide omamises

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodak Black, 2017.
Kodak Black, 2017. Foto: AP/Scanpix

New Yorgi osariigi politseijaoskond kinnitas, et räppar Kodak Black (21) arreteeriti Kanada ja USA piiril. Mehele esitati süüdistused narkootikumide ja relva omamises, teatab Page Six.

Politseijaoskonna peeti Bill Kapri (lavanimega Kodak Black) kolmapäeval kinni koos kolme inimesega. Cadillac Escalade'ist, millega Black sõitis, leiti marihuaanat ning püstol Glock. 

21-aastast räpparit süüsistatakse kolmanda astme kuriteos relva ja ebaseadusliku koguse marihuaana omamise eest. Blacki ja teisi kahtlusealuseid hoitakse Niagara maakonna vanglas. Siiani pole selge, kas räpparil on advokaat.

Räppar pidi esinema samal õhtul Bostonis, kuid ei ilmunud kohale. Külastajad ootasid rohkem kui tund aega, enne kui neile teatati, et kontsert ära jääb, kirjutab Pitchfork.

Arreteeritud Kodak Black, 17.04.2019
Arreteeritud Kodak Black, 17.04.2019 Foto: AP/Scanpix

Lisaks süüdistatakse meest esimese astme seksuaalkuriteos, sest väidetavalt vägistas mees 2016. aastal antud kontserdil naise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles