Neeme Raud avameelselt elu madalpunktist: pudel veini ja unerohud, et magama jääda

Elu24
Copy
Ajakirjanik Neeme Raud suhtest ajakirjanikuga: pudel veini ja unerohud, et magama jääda
Ajakirjanik Neeme Raud suhtest ajakirjanikuga: pudel veini ja unerohud, et magama jääda Foto: Pilt videost

Peagi oma 50. sünnipäeva tähistav ajakirjanik Neeme Raud käis «Pealtnägija» saates, kus ta kirjeldas, et elu madalpunktis läks tal vaja pudelit veini ja unerohtu, et magama jääda.

«Pudel veini aitas selleks küll, et magama jääksin, sinna juurde natukene mingisuguseid unerohtusid ka ja siis oligi kõik,» selgitas ajakirjanik Menu vahendusel ja tõdes, et huvitaval kombel sai ta sellest välja.

«Kui ma meenutasin, kuidas ma tulin suitsetamisest välja, 25 aastat suitsetasin kaks pakki päevas ja lihtsalt ühel hetkel mõtlesin, et suitse pole minu elus olemas, täpselt sama otsustasin ka alkoholiga, alkoholi ei ole minu elus enam olemas.»

Neeme Raud rõhutas, et ta ei vaevelnud mitte ainult alkoholismi küüsis, vaid oli täielikult omadega läbi. «Ma olin lönts, lihtsalt olend, kes liikus, kuid samal ajal olid kõik asjad kontrolli alt väljas,» tõdes ta ja tõi välja, et vihkas seda inimest, keda peeglist nägi.

«Seda oli ilmselt ka ekraanil näha, et see oli selline suurem mina, aga kui ma hakkasin sealt välja tulema, siis kaotasin 15 kilo,» selgitas Raud, lisades, et parimaks juubelikingituseks oli see, et perearsti juures käies olid kõik tema analüüsid korras.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles