Palee siseallikas selgitab: kas on võimalik, et beebi Sussex on juba sündinud?

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
11. märtsil 2019
11. märtsil 2019 Foto: POOL New / REUTERS/Scanpix

Kuningliku perelisa ootuses ei taha kuulujutud vaibuda ning neist värskeim väidab, et Meghani ja prints Harry beebi on ehk juba sündinud, kuigi rahvale sellest teatatud pole. Seda ju Sussexid lubasidki – sünni privaatsena hoida.

US Weekly otsustas tõe jälile saada ning rääkis endise kuninganna Elizabethi kõneisiku Dickie Arbiteriga, küsides otse välja: kas beebi on juba sündinud?

«Kui sa usud, et beebi on sündinud, usud sa vist kõike,» hajutas Arbiter kahtlusi. «Asi on tõesti lihtsalt selles, et kuulujutte tahetakse käigus hoida – hea lugu müüb küll lehe maha, aga kui aus olla, siis pole sel mingit tõepõhja all.»

79-aastane endine pressisekretär lisas: «Me kõik teame õigel ajal, et beebi on sündinud. Harry ja Meghan tegid kristallselgeks, et hoiavad sünni privaatsena. Meile ei anta mingeid eelteateid ning nad jagavad detaile siis, kui neil on olnud aega beebiga aega veeta. Sünd toimub, nagu nad ütlesid, aprilli lõpus, mai alguses, ja me lihtsalt peame seni kannatlikud olema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles