Meghan Markle'i jumestuskunstnik andis olulise vihje Sussexi-beebi sündimise kohta

Elu24
Copy
Prints Harry ja Meghan Markle, november 2017.
Prints Harry ja Meghan Markle, november 2017. Foto: Reuters/ScanPix

Meghan Markle'i jumestuskunstnik tekitas kuninglike fännide seas tuliseid spekulatsioone hertsogipaari esiklapse sünni kohta, kui jagas sotsmeedias süütuid reisiplaane, kirjutab Daily Mail.

Kuninglikud fännid on olnud aprilli algusest saadik elevil, sest iga hetk võivad tulla uudised Sussexi hertsogipaari Meghan Markle'i ja prints Harry esiklapse sünnist. 

Fännid aga usuvad, et hertsoginna pikaaegne sõber ja jumestuskunstnik Daniel Martin andis tähtsa vihje, millal Sussexi-beebi ilmavalgust näeb. 

Kuu alguses nähti New Yorgis tegutsevat jumestuskunstnikku Londonis, enne kui Windsorisse hertsogipaarile külla sõitis. See tekitas tuliseid spekulatsioone, et meikar on lennanud kohale, et Meghani ilutiimis olla, kui esiklast maailmale tutvustatakse. 

Instagrami postitatud teates kirjutas mees, et plaanib koju New Yorki lennata juba 5. maiks.

Fännide jaoks on Daniel vastanud sellega kuumale küsimusele kõigi huulil, ilma et ta ise oleks seda tähelegi pannud. Sinivereliste tulised jälgijad usuvad, et Meghani ja Harry esimene laps on selleks ajaks juba ilmavalgust näinud.

Beebiuudiseid peavad fännid kahjuks ootama kauem kui tavaliselt, sest eelmisel nädalal kinnitas Buckinghami palee, et Meghan ja Harry plaanivad hoida lapse sünni saladuses ning tutvustavad avalikkusele last alles siis, kui on saanud seda kõigepealt perena tähistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles