Oprah lahendas avokaadode hinnaprobleemi väga unikaalsel moel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oprah lahendas avokaadode hinnaprobleemi väga unikaalsel moel
Oprah lahendas avokaadode hinnaprobleemi väga unikaalsel moel Foto: Ian West / PA Wire/PA Images

Intervjuus Trevor Noahiga rääkis telemogul Oprah, et kuna tema arvates on avokaadod liiga kallid, ostsis ta hoopis avokaado puuviljaaia, kirjutab People.

Kolmapäevases «The Daily Show» episoodis rääkis 65-aastane saatejuht Oprah Winfrey  intervjueerija Trevor Noahile (35), et tema glamuurse elu juures on ka miskit «normaalset»- armastus avokaadode vastu.

«Ma räägin sulle mõned asjad, mis on väga normaalsed. Ma reisin omaenda saia ning avokaadodega,» rääkis Oprah. «Mul on avokaado puuviljaaed.»

«See lugu ei ole normaalne, Oprah!» segas Noah vahele, millele telenägu vastas, et tema arvastes on naeruväärne avokaadode eest maksta.

«Ja sellepärast ostsid sa endale puuviljaaia? Kas sa teed nalja? See ei ole normaalne lugu. «Ma kasvatan enda avokaadod ise, sest need on liiga kallid»,» naeris Noah.

Winfrey on oma kurikuulsast puuviljaaiast ka sotsmeedias pilte jaganud. 2013. aastal postitas ta Instagrami pildil, millel hoiab suuri korve täidetud viigimarjade ja avokaadodega. 

«Tänane eriroog. Avokaado quacamole ja viigimarjad. Tükeldan viigimarjad ära ja küpsetan neid kaerahelvestes.» 

Ka 2015. aastal jagas ta oma imeilusast puuviljaaiast pilte, millel uhkeldab suure korvitäie avokaadode ning esimeste roosidega, mis on saabuva kevade märgid. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

First rose in my garden this year. Signs of Spring. New beginnings. #harvestday

A post shared by Oprah (@oprah) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles