Uberi taksojuht proovis lennujaama sõidutanud klientide kodusid röövida, kuid jäi kiirelt vahele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uberi taksojuht Jackie Gordon Wilson.
Uberi taksojuht Jackie Gordon Wilson. Foto: AP/Scanpix

Uberi taksojuht sõidutas kliendi lennujaama ning arvas, et tema California kodu jäi järelvalveta ja püüdis kliendi majja sisse murda ja röövida, kirjutab Distractify.

Uberi taksojuht Jackie Gordon Wilson (38) sõidutas oma kliendi California San Mateo kodust lennujaama. Taksojuht arvas, et kuna omanik lennukile suundub, on maja tühi ning temal ideaalne võimalus seda röövida, sest teadupärast on San Mateo ka kallis elamurajoon.

Wilson arvas, et kasutab juhust ning teeb maja tühjaks. Üks asi jäi siiski mehel kahe silma vahele- turvasüsteemid. Kliendil, keda Wilson oli sõidutanud, oli kodus Ring turvasüsteem. 

Uberi taksojuht Jackie Gordon Wilson.
Uberi taksojuht Jackie Gordon Wilson. Foto: AP/Scanpix

Kui mees majja sisenes, hakkas tööle alarm ning suure ehmatuse peale põgenes vargast taksojust sündmuskohalt. Õnneks või õnnetuseks salvestas turvasüsteem kogu tema tegevust.

Kui politsei sündmuspaika jõudis, märkasid nad, et ka lähedal asuv maja oli täielikult rüüstatud. Kui politseile esmapilgul tundus, et varas pääses minema, siis majaomanike Ring interneti kommuuni üles laetud videod Ring aitasid kiirelt jõuda vargani.

Ei läinud kaua, kui inimesed tundsid varga ära ning identifitseerisid teda kui taksojuhi Jackie Gordon Wilsonina. Tuleb välja, et mees on sellest piirkonnast lennujaama sõidutanud väga paljusid kliente. 

Kui politseinikud jõudsid Wilsoni ukse taha, et teda küsitleda, kandis mees ka samu riideid, mida videotel. See tegi politseinike töö oluliselt lihtsamaks. Kodus vedeles tal ka palju varastatud esemeid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles