Keskeakriis? David Hasselhoff hakkab heavy metal’it tegema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Hasselhoff Hamburgis, aprill 2019.
David Hasselhoff Hamburgis, aprill 2019. Foto: Zuma Press/Scanpix

«Rannavalve» staar David Hasselhoff annab peagi välja 14. stuudioalbumi, kus peal on ka paar hevilugu.

Telesarjadest «Knight Rider» ja «Rannavalve» tuntud telestaar on ka andekas muusik ning on 80ndatest saati Euroopas, peamiselt Saksamaal ja Austrias, edukalt karjääri teinud, vahendab muusikaportaal Loudwire.

66-aastane Hasselhoff rääkis Saksa uudistesaidile Zeit, et proovib uuel albumil kätt heavy metal'iga. «Ma teen järgmise plaadi peal paar heavy metal laulu. Miks mitte? Albumil pole veel pealkirja, aga see peaks olema «Kõik on lubatud». Ma teen kõike, kuna ma saan ja tahan,» ütles Hoff.

Hevimuusika on Saksamaal väga populaarne, nii et see pole sugugi kehv valik. Varem on Hasselhoff rääkinud, et talle meeldivad kuulsad hevibändid Iron Maiden ja Metallica. «See on muusika, mida mulle kuulata meeldib,» ütles ta 2014. aastal.

Hasselhoffi kuulsamad hitid on «Looking for Freedom», mis mõne arvates aitas kaasa Berliini müüri langemisele ja külma sõja lõpetamisele, ning «Hooked on a Feeling».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles