Naine avastas viimasel hetkel vana raamatu vahelt lotopileti, mis tõi talle suure võidu

Linda Pärn
, raamatuportaali toimetaja
Copy

Sarilugejatel juhtub tihti seda, et järjehoidjaks pannakse mingi suvaline paber, mis parasjagu kätte jääb. Kui raamat jääb pooleli, võib see ka järjehoidja teadmata ajaks peitu jääda. Üks naine sai tänu sellel väga suure üllatuse osaliseks.

Kanadalanna Nicole Pedneault ostis aasta tagasi lotopileti ja jättis selle Jaapani reisiraamatu vahele järjehoidjaks. Enda sõnul ostis ta selle mehele valentinipäeva kingituseks ja unustas pileti peagi ära, edastab Bookstr.

Hiljuti valmistus aga Nicole’i lapselaps koolis Jaapani teemal ettekannet tegema ja selleks, et lapsele reisilt toodud suveniiride seast midagi huvitavat ettenäitamiseks anda, leidis naine raamatu, mille vahel oli ikka veel sinna unustatud lotopilet.

«Kui mu lapselaps ei oleks küsinud, kas ta saab neid asju koolis näitamiseks laenata, siis ei oleks ma kunagi seda lotopiletit õigel ajal leidnud,» tunnistas Nicole.

Lotopileti ametlik väljaloosimise aeg oli 5. aprill 2018. Õnneks oli võidu väljavõtmiseks aega täpselt aasta ja Nicole leidis oma pileti üles kaks päeva enne tähtaja kukkumist. Tänu sellele võitis ta väga ootamatult miljon kanada dollarit ehk 666071 eurot.

Suurt laristamist vanapaar enda sõnul ei plaani. Võidu kätte saanud, läksid nad kahekesi väikesesse restorani tähistama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles