Hertsoginna Meghan Markle plaanib kodusünnitust, sest ei taha olla kuldkala akvaariumis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Harry ja Meghan Markle.
Prints Harry ja Meghan Markle. Foto: EMPICS Entertainment/ScanPix

Sussexi hertsoginna Meghan soovib minna kuninganna jälgedes ning kaalub ämmaemanda abil kodusünnitust Frogmore'i majas, kuhu hertsogipaar äsja sisse kolis, kirjutab Daily Mail.

Kuninganna Elizabeth II sündis oma vanavanemate kodus Mayfairi majas ning oma neli last sünnitas ta kas Buckinghami palees või Clarence'i majas.

Hertsoginnale lähedased allikad on kinnitadnud, et prints Harry (34) ja Meghan (37) ei ole ka välistanud haiglas sünnitamist, sest naistel üle 35 eluaasta on suurem risk enneaegsele sünnitamisele ning rohkem vajavad nad ka keisrilõiget.

Meghan Markle ja prints Harry, 2019.
Meghan Markle ja prints Harry, 2019. Foto: EMPICS Entertainment/Scanpix

Meghani Ameerikast pärit sõbranna ütles, et hertsoginna teeb igapäevaselt joogat ning tema rasedus on kulgenud rahulikult. Naine on parima tervise juures ning ei näe põhjust, miks ei peaks nautima privaatset kodusünnitust.

«See on tema eelistatuim variant,» ütles allikas. «Kõik sõltub muidugi sellest, kuidas asjad enne sünnitust kulgevad.»

Kui Meghan otsustab siiski kodusünnituse kasuks, ei ole naisel valuvaigistid kättesaadavad. Selle asemel saab ta toetuda gaasile, soojale vannile ja sünnitamisbasseinile. 

Prints on sünnituse igal sammul oma abikaasa kõrval ning kodusünnitusel saavad nad oma ihaldatud privaatsuse. Hertsogipaar välistas kiirelt Paddingtoni Lindo Wing haigla, kus oma lapsed tõi ilmale Cambridge hertsoginna Kate. Harry ja Meghan välistasid selle variandi, sest nendes tekitab see tunde, justkui oleksid nad kuldkalad akvaariumis. Nad ei soovi sellel erilisel hetkel olla ümbritsetud meedia ja rahvamassidega.

Sussexi hertsoginna Meghan Markle Marokos, 2019.
Sussexi hertsoginna Meghan Markle Marokos, 2019. Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA/Scanpix

Eelmisel nädalal ilmnes, et paar on teinud väga selgeks, et soovivad kuninganna majapidamise arstide, kirurg Alan Farthingi ja günekoloogi Guy Thorpe-Beestoni minimaalset kaasatust. 

«Mis puudutab kodusünnitust, siis igal naisel on õigus otsustada, mis on temale ja lapsele parim. Kuninganna meeskond on sünnitusele kaasatud, kuid veel ei ole teada kui palju,» rääkis allikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles