Vaata filmiklippi: Megahitist «Tasujad: Lõppmäng» avaldati minut ja 13 sekundit särisevalt põnevat materjali

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tasujad: Lõppmäng»
«Tasujad: Lõppmäng» Foto: Kaader videost

Marveli Universumi 26. aprillil kinodesse jõudev superkangelaste finaalheitlus «Tasujad: Lõppmäng» (Avengers: Endgame) müüb üle planeedi kinosaale välja nii mis mühiseb ning purustab asjatundjate hinnangul avanädalavahetusel kõik tuntud ja tundmatud rekordid. Ootusele annab lisaks hoogu äsja avaldatud filmiklipp, mis põnevust veelgi üles kütab.

Vaata filmiklippi:

Vaata treilerit:

Universum on varemeis, sest Thanos (Josh Brolin) tegi täpselt seda, mida lubas, pühkides ühe sõrmenipsuga minema poole kõigist elusolenditest. Kapten Ameerika (Chris Evans), Raudmees (Robert Downey Jr.), Must Lesk (Scarlett Johansson), Thor ja teised allesjäänud Tasujad koondavad oma read, et pöörata tagasi Thanose poolt tehtu ning taastada kord universumis.

Eepiline ulmeseiklus «Tasujad: Lõppmäng» on suurejooneliseks finaaliks 2008. aastal «Raudmehega» alanud saagale. Osades Chris Evans («Kapten Ameerika: Esimene tasuja»), Robert Downey Jr («Raudmees»), Scarlett Johansson («Kapten Ameerika: Talvesõdalane»), Chris Hemsworth («Thor: Ragnarok»), Paul Rudd («Sipelgamees ja Vapsik»), Mark Ruffalo («Tasujad: Ultroni ajastu»), Karen Gillan («Galaktika valvurid»), Jeremy Renner («Tasujad»), Danai Gurira («Must Panter»), Brie Larson («Kapten Marvel»), Don Cheadle («Raudmees 2»), Josh Brolin («Deadpool 2») jt. Lavastajateks Joe ja Anthony Russo («Tasujad: Igaviku sõda»), stsenaristideks Christopher Markus ja Stephen McFeely («Tasujad: Igaviku sõda», «Kapten Ameerika: Kodusõda»).

Apollo Kinodes alates 26. aprillist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles