Naine jättis maha väikese peenisega kallima, sest mees hakkas igasuguseid veidrusi tegema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nilufer Atik
Nilufer Atik Foto: Nilufer Atik

Londonis elav kirjanik kirjutas pika ja detailse kirjelduse selle kohta, kuidas ta oma kallima maha jättis, kuna mees oli voodis halb ja tegi seal üksjagu veidrusi. 

«Ma jätsin oma eksi maha, kuna ta lakkus mu silmalaugusid, masseeris mu kõrvu ning toppis oma väikese peenise mulle nabaauku,» kirjutas 43-aastane Londonis elav Nilufer Atik The Sunis. Kui poiss-sõber hakkas tema pöialt imema, siis teadis naine, et asi on läinud piisavalt kaugele ja aeg on suhe lõpetada.

Kuigi asjad läksid voodis üpris veidraks, ei olnud naisel kirehoos midagi selle vastu, kui mees eelmängu ajal tema silmalaugusid lakkus.

«Kena välimus, veider huumorimeel ning küllaldaselt peent sarmi. Need on omadused, mida ma olen alati mehest otsinud,» kirjutas Nilufer Atik. «Ja kui ma kohtasin Robinit 30. eluaastate alguses, mil ma Londonisse kolisin, siis tundus, et tal on kõik need omadused olemas. Pikk ja sportlik, ta tegi head massaaži ning oskas süüa teha. Paberil oli ta ideaalne poiss-sõbra kandidaat.»

Pärast ühel peol kohtumist tõmbasid naist mehe poole tema põletavad rohelised silmad ja seksikas kõrvarõngas. Nad hakkasid rääkima, vahetasid numbreid ja hakkasid alguses sõpradena väljas käima. Komöödiaklubid, kontserdid, kino jne. 

«Robiniga oli hea rääkida ja ta ei olnud selline nagu teised mehed, keda ma Londonis olin kohanud. Ta ei olnud mängur ja oli perekeskne, mis tegi ta heaks kuulajaks, kui mul oli vaja midagi hingelt ära saada,» jätkas Nilufer.

«Selle asemel, et ohkida ja silmi pööritada, kui ma rääkisin talle menstruatsioonivaludest, oli tal soojaveepudel või minu lemmikšokolaad valmis. Ta oli väga mõistev.»

Robin elas naisele väge lähedal, mis võimaldas tal mehel tihti külas käia. See juhtus sel ajal, kui Niluferi teised kaks korterikaaslast omavahel tülitsesid. Ja kui kirjanik ühel päeval ukse paukumise saatel koju saabus, siis pakkis ta oma asjad ja läks Robini juurde. Mees oli üllatunud, nähes teda vihmaveest märjana oma ukse taga seismas.

Kuigi mehel oli sõpradega pokkeriõhtu käsil, võttis ta naise ikkagi vastu.

Pokkeriõhtul sai naisele selgeks, et Robin oli temast huvitatud sama palju kui naine mehest. Õhtu jooksul, kui naine Robini diivanil kuivas, nad suudlesid.

«Enne kui ma arugi sain, rebisime üksteisel riideid seljast. Mind üllatas, kui hea suudleja ta oli,» kirjeldas Nilufer Atik.

Naine kirjeldas, kuidas ta siis ühel hetkel peatus ning kohmetuna seisma jäi. Robini pärimise peale tunnistas naine, et on veidi arg. Mees aga kinnitas, et sellest pole midagi ja ta on valmis kõike ise tegema. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello Instagram. I have finally joined!

A post shared by Nilufer Atik (@nilufera5) on

Nilufer lasi tal seda teha, aga kahetses seda kohe.

«Tuleb välja, et suudlemine on ainuke asi, mida Robin oskab voodis teha. Kui asi puudutas eelmängu ning tegu ennast, siis oli see nagu seks surnud salamandriga,» kirjeldas naine.

Nilufer kirjeldas, kuidas Robin keelega tema kätt ja küünarnukki lakkus. See oli naise jaoks midagi ootamatut, kuid lasi tal jätkata. Kui mees aga siis naise pöialt imema hakkas, tõmbus naise nägu krimpsu. Robin seda ei näinud, kuna toas oli pime. 

Asi läks natuke paremaks, kui Robin Niluferi rindadeni jõudis ja nendega tegelema hakkas.

Kuid asi muutus taas veidraks, kui mees mõlemat naise kõrva üheaegselt masseerima hakkas.

«Siis ma taipasin, et ma olin liiga lootusrikas. Mida ta tegi?!»

«Kas sa naudid seda?» küsis mees siirast uudishimust.

«Oo jah,» luiskas naine ning hakkas mõnuhäälitsusi teesklema.

Siis jõudis kätte aeg suure paljastuseni. Enne kui Robin temaga tegelema hakkas, oli naine käe talle bokserite vahele libistanud ja puudutanud tema meheau ... poisiau. Nüüd, kui mees endal püksid maha tõmbas, oli tema väike peenis täielikult nähtaval. Vähemalt nii nähtaval, kui see pimedas toas oli võimalik.

Niluferi kirjelduse järgi oli see kõvana vaid kolm tolli ehk seitse ja pool sentimeetrit.

Nilufer kirjeldas, et ta ei ole kunagi olnud naine, kes meest tema riista pikkuse järgi hindaks, tähtis on ikka see, mida ta sellega teeb. Kuid Robini ebaõnneks ei olnud tal ei suur ega osanud ka sellega midagi peale hakata. 

«Kui ma tundsin tema kolmetollist riista enda kõhu vastu hõõrumas, siis ma arvasin, et ta sätib asendit. Aga siis ma taipasin, et ta pistab seda minu nabaauku. Meelega. Kindla kavatsusega,» jagas naine.

Nilufer oli šokeeritud. Ta ei teadnud, kas mees pidas seda erutavaks, või ajas selle kogemata tema intiimkehaosaga segamini.

Siis tundis naine alakehas kerget torget ja arvas esimese hooga, et see on Robini sõrm. Ei olnud.

«Sulle ju meeldib see, kullake» küsis mees oiates, samal ajal kui ma patja hammustaisin. Ta arvas, et ma saan kohe orgasmi, aga tegelikult püüdsin ma end takistada naerma hakkamast.

Umbes kolm minutit pärast hõõrumist ja torkimist karjatas Robin eufooriast ja ronis naise pealt maha. Mees tõmbas naise endale kaissu ja jäi magama, Nilufer aga lesis seal hämmeldunult.

Naine jäi hiljem mõtlema, kas nende esimene vahekord oli tõesti nii hull, kui tal meeles oli, ja kas see läheb paremaks.

Kahjuks ei. Teine kord oli Niluferi sõnade järgi veel hullem. Siis lakkus mees ta silmalaugusid. Pärast kolmandat korda otsustas naine asja lõpetada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#eucerin #stylistlive

A post shared by Nilufer Atik (@nilufera5) on

Niluferil oli sellest kahju, sest kui seks välja jätta, oli Robin ideaalne. «Ta oli hooliv, intelligentne, nägus ja hea suudleja. Kuidas ta sai voodis nii halb olla, seda ma ei tea,» ei mõistnud naine. 

Nilufer kaalus ka korraks mehega suhte jätkamist, et teda siis ise voodis paremaks teha, aga viimaks otsustas selle vastu, kaotades sellega ka ühe parima sõbra ja inimese, kes kunagi tema elus on olnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles