Merilin Taimre soovib endale sünnipäeva puhul õnne: on täiesti okei eksinud olla

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Merilin Taimre.
Merilin Taimre. Foto: Erakogu

Blogija Merilin Taimre tähistab täna oma 26. sünnipäeva. Kui selle puhul on tavaline, et teised inimesed talle õnne soovivad, siis Merilin on kõigist sammu ees ja õnnitles end erilise päeva puhul esimesena.

Merilin Taimre aga kirjutas endale omaselt pika ja mõtlema paneva sõnumi nii endale kui kõikidele teistele, kellel on elus raske ja keeruline olnud.

«Tehes 26. eluaasta esimesi samme oma elus. Kui inimesed tavaliselt ütlevad, et nad on enesekindlamad, edukamad, küpsemad kui varem, siis enamus neist valetab. On täiesti okei olla omadega täiesti eksinud, ükskõik kui vana sa oled. On täiesti okei olla endale seatud eesmärkidest veel kaugel. On täiesti okei tunda valu ning end mitte armastada sellisena nagu sa oled.»

«Aga ei ole okei alla anda ja lihtsalt paigal püsida. Kõik, mida sa vajad, on üks väike samm iga päev edasi liikuda. Ja kui elu kohtleb sind halvasti, siis sa tõused püsti ja liigud edasi.

«Elu kohtles mind niiiiiiiiiiiii kuradi halvasti mitte just väga kaua aega tagasi. Aga minu inimesed viskasid mulle nööri, et ma saaksin tagasi roomata. Ma olen uuesti jalgadel, aga ei tunne end veel 100%.»

Viimaks tänas Merilin enda elus olulisi inimesi, kes aitasid tal raskustes üle olla.

«Tänan teid Romet Poom, Helen Adamson jt, et olite mulle kivideks soos, mis oleks mind peaaegu uputanud. Olen tänulik kõikidele õppetundidele, mida ma sel aastal omandasin, ja ma loodan, et päike särab sel aastal eredamalt. Palju õnne sünnipäevaks, kallis hing.»

View this post on Instagram

Taking a step into the 26th year of my life. As people are used to saying they are more confident, successful, mature than ever, I say most of them lie. It's okay to feel absolutely lost no matter how old you are. Its okay to not have reached your goals yet. It's okay to hurt & not be able to love yourself just the way you are. But it's not okay to give up or stand still. All you need is a tiny step forward each day. And when life hits you hard, you stand up again and keep moving. Life hit me soooooo damn hard not too long ago & I was stuck so damn low. But I had my people throwing a rope at me, so I could come back crawling. I'm back on my feet but definitely not feeling myself 100% yet. Thank you @roometpoom, @helenadamson, @grete.transtok & @helinataimre for being the rocks in the swamp which kept me from drowning. Grateful for all the hardships and lessons learnt this year and hopefully sun will shine a little brighter on me this year! Happy birthday, dear soul ? photo @roometpoom wearing @hm #hm #hmeesti #hmSS19 #hmxme

A post shared by Merilin Taimre (@paljasporgand) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles