Hollywoodi sahinad: Kas Angelina Jolie teeb peatselt debüüdi Marveli superkangelasena?

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelina Jolie
Angelina Jolie Foto: Leia Guyon/SIPA/Scanpix

Oscari-võitja Angelina Jolie sirutab kuuldavasti peagi käe n-ö keebi järele: viimased Hollywoodi kõlakad annavad mõista, et 43-aastane näitlejanna asub mängima Marveli uues loos «The Eternals».

Uus Marveli filmiprojekt põhineb Jack Kirby 1976. aastal loodud samanimelisel koomiksil supervõimetega ning peaaegu surematutest ning iidsetest olenditest Maal, keda kutsutakse Igavesteks (Eternals), kel tuleb silmitsi seista Pahelistega (Deviants), kelle lõid kosmilised olendid, keda hüütakse Jumalikeks (Celestials).

Kuigi kõike filmi puudutavat hoitakse kiivalt saladuses, siis teab The Hollywood Reporter kirjutada, et filmis saab näha romantilist liini kosmilisest jõust laetud meestegelase Ikarise ning naistegelase Sersi vahel, kes inimkonna vastu võitleb. Keda Jolie mängima hakkab, pole siiski teada. Kuna kuuldused Jolie seotusest filmiga sahistatakse juba läinud suvest saati, pole info just täiesti uus, ehkki nüüd on selge, et kuuldusi võib juba tõsiselt võtta.

Koomiksiloo lavastab režissöör Chloé Zhao ning stsenaristideks on Matthew ja Ryan Firpo.

Kuigi Jolie on ka varem mänginud koomiksifilmis (Mark Millari 2008. aasta «Wanted»), siis tegu oleks tema esimese superkangelase rolliga. 

Veel enne aga näeme Jolied suurel ekraanil juba sel sügisel filmi «Pahatar» järjes – Disney otsustas nihutada esiotsa alles kevadel 2020 ilmuma pidanud linaloo pool aastat ettepoole ning nii panustab ka Jolie fantaasialugu kaalukalt Disney ühesse edukamasse filmiaastasse läbi aegade, milleks 2019 kahtlemata kujuneb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles