Hanna Martinson jubedast videost: nemad maksavad inimeste kõhutäie eest oma eluga (7)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanna Martinson jubedast videost: nemad maksavad inimeste kõhutäie eest oma eluga
Hanna Martinson jubedast videost: nemad maksavad inimeste kõhutäie eest oma eluga Foto: Madis Sinivee

Näitleja, modell ja aktivist Hanna Martinson on juba aastaid seisnud loomade õiglase kohtlemise ja karusloomafarmide Eestis keelustamise eest. Nüüd jagab naine sotsmeedias videost väikesest põrsast, kes on veriselt surnud.

Facebookis lehekülg «Life Changing Videos» avaldas nädalapäevad tagasi video sellest, kuidas väike põrsas veriselt surma on läinud, samal ajal kui teine, vaevu elus oma pea surnud kaaslase peale toetab.

Väike põrsake kaaslasega hüvastijätmas
Väike põrsake kaaslasega hüvastijätmas Foto: kuvatõmmis videost / Facebook

Hanna Martinson jagas seda õõvastavat video ka oma Facebooki seinal, et ka eestlaste tähelepanu sellele suunata. Video taustal on kuulda ka selles toimuvat jälgiva naise nuttu.

«Ma tean, et see video on paljude jaoks väga häiriv, kuid miks me peaksime vaatama mööda sellest, kuidas jõuab toidulauale krõbe peekon, mahlane šnitsel, vorst, šašlõkk või steik?» 

«Nende loomade elu on väga otseselt dikteeritud meie valikutest ja ostuostustest. Nemad maksavad inimeste kõhutäie eest oma eluga. Miks me ei võiks armastada kõiki loomi samamoodi nagu oma lemmikloomi?»

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles