Mehed, kurvastage! Fitnessikaunitar Erna Husko esitles peikat (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erna Husko.
Erna Husko. Foto: Erakogu

Fitnessikaunitar Erna Husko, kes hiljuti Eesti tolmu jalgadelt pühkis, tutvustas sotsiaalmeedias oma poiss-sõpra.

21-aastase Erna-Anna Husko südame on võitnud ameeriklane Zach Reynolds, kes on pärit California osariigist San Franciscost.

«Ma arvan, et parim osa elust on leida keegi, kes armastab sind nii headel kui halvematel aegadel. Ja leiab alati põhjuseid, et jääda. Ma lihtsalt tahtsin jagada seda osa minust, mis on olnud minuga igal minutil ja igal päeval,» kirjutas Husko Instagramis.

Husko nimetas Reynoldsit oma lemmikinimeseks ning tänas, et on talle alati toeks. «Tänan sind, et oled mind iga päevaga üha paremaks inimeseks muutnud. Ja veelgi enam tänan sind selle eest, et aktsepteerid mind sellisena, nagu olen,» kirjutas fitnessikaunitar pildi juurde.

Vaata pilti!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ERNA HUSKO ??? (@ernahusko) on

Husko vihjas hiljuti, et kavatseb sügisest minna õppima ülikooli, mis ei asu Euroopas. Kas naine kavatseb peika juurde Ameerikasse kolida, võib praegu ainult arvata.

Igatahes näib, et noorte suhe on viimasel ajal tõsisemaks muutunud, kuna Husko filmistaari mõõtu väljavalitu on mõne päeva eest vahetanud ka oma Facebooki profiilipilti: uuel pildil on nägusa ameeriklase käevangus just nimelt Erna Husko. Imeilus paar!

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles