Mees, kes olevat oma hiiglasliku peenisega abikaasa tapnud, pidi «mõrvariista» tervele külale näitama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naine hiiglaslikul peenisel. Pilt on illustratiivne.
Naine hiiglaslikul peenisel. Pilt on illustratiivne. Foto: AFP/SCANPIX

Indoneesia mees leidis oma tütre koduvoodist surnuna ning süüdistas väimeest, et too olevat naise oma hiiglasliku peenisega tapnud. Politsei asus asja uurima.

55-aastane Indoneesia mees Nedi Sito leidis oma tütre Jumantri kodust surnuna, vahendab Daily Star. Isa arvates oli tütre surmas süüdi abikaasa Barsah, kes olevat ta seksi ajal oma «hiiglasliku» suguelundiga mõrvanud.

Kuigi naise surma põhjuseks peeti epilepsiahoogu, võttis kohalik politsei süüdistusi kuulda ning kutsus väimehe jaoskonda, et väidetav mõrvariist üle vaadata.

Hiiglasliku peenisega mehe kuju. Pilt on illustratiivne.
Hiiglasliku peenisega mehe kuju. Pilt on illustratiivne. Foto: AFP/SCANPIX

Väimees pidi peenise ette näitama nii politseile, lahkunu perekonnale kui ka külaametnikele. Selle tulemusena jõudsid politseinikud järeldusele, et mehe peenist siiski juhtunus süüdistada ei saa, ning surma põhjustas ikkagi terviserike.

Kohaliku politsei kriminaalüksuse juht ütles meediale, et mehe suguelundid polnudki üleloomulikult suured, vaid hoopis «keskmises Aasia suuruses». «Äi võttis sealsamas süüdistused tagasi ning vabandas väimehe ees,» teatas politseiametnik.

Nüüd on Jumantri perekond veendunud, et surma põhjustas ikkagi epilepsia, mille käes oli naine kannatanud sellest ajast saati, kui oli 14-aastane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles