Vaata videosid: Õnnelik õnnetus! Keanu Reeves lõbustas bussisõidul hädamaandunud lennuki reisijaid

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maikuus filmi «John Wick 3: Parabellum» peaosas üles astuv 54-aastane Keanu Reeves on teada-tuntud madala profiili hoidja ning tagasihoidlik staar, kes sõidab metrooga, vestleb kodututega ja on muidu igati tõusikuelu vastane. Seda tõestas ta taaskord möödunud nädalavahetusel, kui mees hädamaandunud lennu lõpus ei pidanud paljuks kaks tundi võõrastega bussis loksuda, et Los Angelesse jõuda.

Reeves oli parajasti Unitedi siselennul San Franciscost Los Angelesse, kui lennuk ootamatult Bakersfieldis maandus, vahendab Yahoo. Hädamaandumine oli küll turvaline, et järgnes veidi aega ootamist, kuniks lennuhädalistele buss telliti, et nad sihtpunkti transportida. Koos teistega ootas kannatlikult ka Reeves. Kui buss saabus, istus sellesse ka Reeves, kes kahetunnise bussisõidu ajal rahvast lõbustas, guugeldades Bakersfieldi linna kohta fakte ja neid ette lugedes. Lisaks uuris ta välja ka paar kohalikku bändi ning lasi oma telefonist kaasreisijate lõbuks ka muusikat. Vahepeal tehti ka toidupeatus, kus Keanu ostsis vett, limonaadi ja banaani. Igati vahva sõit! Mõistagi olid kaasreisijad üle mõistuse hämmingus juhuse üle maailmakuulsusega koos argiselt aega veeta ning lahku mindi soojade käepigistustega. Arvata võib, et tol päeval nendelt inimestelt kaebusi e-lennufirma postkasti ei maandunud. Kogu juhtumit vahendasid elavalt paar kaasreisijat ka sotsiaalmeedias:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles