Peeter Oja tembeldas tema «Kolmeraudse» etteastet kritiseerinud inimesed idiootideks (32)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Oja
Peeter Oja Foto: Mihkel Uba

Neljapäeva õhtul koos Varro Vooglaiuga saates «Kolmeraudne» osalenud Peeter Oja koostas talle saate kohta kriitilisi kommentaare saatnud inimestest idiootide nimekirja ja lubas nende vahel välja loosida kinnise palati psühhiaatriakliinikus.

«Loterii õnnestus! Aasta idioot selgub küll aasta lõpus, kuid kõigi minu lehel idioodist kommenteerijate vahel, saab loositud peaauhind. Üksik kinnine palat Jämejalas! Palju õnne nominentidele, ( Oh, pagan! Nagu ütled, et aeg on täis, hakkab sooviijaid juurde tulema kui murdu!),» kirjutas armastatud näitleja ja koomik oma sotsiaalmeedia postituses. Mees lisas juurde nimekirja idioodiks tembeldatud inimestest.

Sandra Nurmsalu, Eesti Laul 2019
Sandra Nurmsalu, Eesti Laul 2019 Foto: Madis Sinivee / Scanpix

Nominentide hulgas on ka laulja Sandra Nurmsalu, kelle jaoks on Peetri nimekirjas olemine privileeg. Kuid lisaks sellele tunneb laulja koomiku vaimse tervise pärast ka muret.

Sandra Nurmsalu kirjutas: «Peeter, on sinuga muidu ikka kõik korras? Tundub, et liiga palju «Kreisiraadiot», «Ärapanijat» ja muud mölinat on su vaimsele tervisele tugeva jälje jätnud. On veel Eestimaal kedagi, kes sinust lugu suudaks pidada? Iga järgneva postitusega tõmbad omale üha rohkem vett peale. Või teed sa mingit kummalist sotsiaalset eksperimenti oma Facebooki seinal?»

Peeter Oja.
Peeter Oja. Foto: ERR

Kuigi nii mõnigi inimene on pettunud, et Peeter Oja teda nominentide hulka ei arvanud, siis olid teised vihased koomiku käitumise peale. Ja nad ei hoidnud oma pahameelt sugugi tagasi.

«Selleks, et lolli mängida, ei pea olema näitleja,» kirjutab neist üks.

«Ka mina pidasin Peeter Ojast väga lugu. «Kreisiraadio» ja «Ärapanija» olid minu jaoks kullafond. Isegi kui see joobes peaga roolikeeramisteema oli üleval, oli mul temast kahju isegi natuke. Aga nüüd - tundub, et tema on ka hea naljamehe asemel astunud sinna auku, kuhu ka Andrus Vaarik astus,» kirjutab teine.

Pahaseid kommentaare lisandus iga minutiga juurde: «Ma ei teadnud, et sa oled loll, sa meeldisid mulle, aga sa tõesti oledki loll! Sattusin autoga sõites kuulama hiljuti ka Mart Juure vaimset ilastamist praegustel aktuaalsetel poliitilistel teemadel...olete paras paar! Kahju. Targad mehed tegelt.»

Mõni leiab, et Peeter Oja aeg on läbi. «Viimased tõmblemised sul areenil, Peeter Oja. Sinu aeg on lihtsalt läbi.»

«Tegelikult pole sellisel inimesel, nagu Peeter, mingit õigust tulema ütlema mitte kellelegi mitte midagi. See inimene on roolijoodik, kes on pannud ohtu teiste inimeste elud ja lõhkunud teiste inimeste varad. Peetri «siiras» vabandus pole midagi väärt. Sigatseja, kellel jääb õigust ülegi. Häbi! Peeter ja maailm - pime koht,» kirjutab üks järgmistest.

Viimaks leiab kommentaator, et Eesti ei ole enam koht Peetrile. «Tead Peeter, ma pidasin sind ikka paremaks inimeseks ja mõnusaks komöödiameheks, kelle nalju ja satiire on hea vaadata, aga see, mis sa nüüd viimasel nädalal korda oled saatnud, on idiootsuse tipp. Kui palju sulle maksti sotside poolt et sa nende kahurilihaks läheksid? Antud nimekirja võiksid ennast juurde lisada, sest sellise suhtumisega nagu sa hetkel oled, ei ole Eesti enam see koht sinu jaoks, kus elada.»

«Oi Pets, mine kõigepealt ravi ennast seal kinnises palatis, oled selle täiega välja teeninud,» kirjutab Ojale järjekordne pahane fänn.

Oja poolsele avaldusele on vastanud ka Varro Vooglaid, kes juhtib oma vastuses tähelepanu sellele, millisel moel väljenduvad liberaalid, kellele meeldib alati konservatiive ebaväärikate väljaütlemiste pärast hurjutada.

Kommentaarid (32)
Copy
Tagasi üles