Helen Adamson: väga paljud inimesed Eestis on praegu hirmul (5)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Adamson
Helen Adamson Foto: Erakogu

Enda ja teiste hingelise rahu ning siiruse eest seisev laulja Helen Adamson leiab, et Eesti on tema jaoks alati olnud turvaline paik, ja on seda ka tulevikus, kuid tunneb, et väga paljud inimesed Eestis on praegu hirmul.

Helen kirjutas Instagrami:

«Ma olen kasvanud peres, kus inimestest ei arvatud halba ja alati anti võimalusi headusele. Kunagi arvasin, et olen naiivne, kuna ootan ja loodan parimat. Aga nüüd tean, et see ei ole nii, ma lihtsalt usun siiralt ja südamest headusesse.»

«Ma usun, et kõik inimesed on hinges head ja ma usun, et headusega on võimalik palju rohkem saavutada kui vihaga. Ma mõistan, et väga paljud inimesed Eestis on praegu hirmul. Hirmul, et meie riik muutub ja kaob ning see hirm on muutunud vihaks selle vastu mis tundub võõras.»

«Ma olen alati tundud, et Eesti on kõige turvalisem ja parem paik, kus elada. Ja ma soovin siiralt, et me ei lõhuks viha ja hirmuga ära seda, mis meil on, et me ei laseks end hirmutada ka sellel vihal, mida külvab keegi teine, et me jääksime armastavaks ja heaks, tolerantseks, avatuks ja hoolivaks. Just see teeb meid tugevaks, mitte vastupidi!»

View this post on Instagram

Ma olen kasvanud peres kus inimestest ei arvatud halba ja alati anti võimalusi headusele. Kunagi arvasin, et olen naiivne kuna ootan ja loodan parimat. Aga nüüd tean, et see ei ole nii, ma lihtsalt usun siiralt ja südamest headusesse. ☆ Ma usun, et kõik inimesed on hinges head ja ma usun, et headusega on võimalik palju rohkem saavutada kui vihaga. Ma mõistan, et väga paljud inimesed Eestis on praegu hirmul. Hirmul, et meie riik muutub ja kaob ning see hirm on muutunud vihaks selle vastu mis tundub võõras. ☆ Ma olen alati tundud, et Eesti on kõige turvalisem ja parem paik kus elada. Ja ma soovin siiralt, et me ei lõhuks viha ja hirmuga ära seda mis meil on, et me ei laseks end hirmutada ka sellel vihal mida külvab keegi teine, et me jääksime armastavaks ja heaks, tolerantseks, avatuks ja hoolivaks. Just see teeb meid tugevaks, mitte vastupidi! ? #kõigieesti #общаяэстония #myestoniatoo

A post shared by Helen Adamson (@helenadamson) on

Kommentaarid (5)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles