Paparatso pildid: meenutame Grammyga pärjatud lauljannat Cardi B-d oma strippari päevadel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Enne kui Cardi B-st sai grammyga pärjatud lauljanna, teenis naine raha stripparina. Meenutame 5 aasta taguste «tagasiviske piltidega» strippar-Cardit.

Räpimaailma tipus figureeriv Cardi B teenis enne muusikatööstusesse sisenemist raha strippamisega. Äsja avaldatud paparatso pildid, mis on tehtud 2014. aasta augustis salajase austaja poolt, on tehtud 21-aastasest Cardist ajal, kui naine veel strippar oli ja igapäevaselt rambivalguses ei figureerunud, kirjutab Daily Mail.

Piltidel poodleb Cardi Modell's Sporting Goods poes New Yorgi linnaosas Bronxis. «Käisin Modellsis ja vaatasin kassade poole, sest seal oli väga palju mehi,» ütles pildi teinud mees, kes ei soovi nime avaldada.

«Ma uurisin, mida nad vaatavad ja siis nägin seda kurvikat naist väga lühikestes pükstes. Seega ma tegin mõned pildid, sest ta oli minu arvates väga ilus ja tal oli hea keha.»

«Ma ei mõelnud nendele piltidele peale seda, aga eelmisel nädalal kui ma oma Dropboxi kausta puhastasin nägin neid jälle ja avastasin, et see on ju Cardi B.»

«2014. aasta suvel, kui teda nägi, ei olnud mul õrna aimugi, et temast saab megastaar. Ma arvasin lihtsalt, et ta on väga ilus,» meenutas mees päeva.

Cardi B esitamas oma singlit «Money» 61. Grammy auhindade galal, 2019.
Cardi B esitamas oma singlit «Money» 61. Grammy auhindade galal, 2019. Foto: AP/Scanpix
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles