Video: USAs Miamis läksid bikiinides naised kaklema (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bikiinides noored naised. Pilt on illustreeriv
Bikiinides noored naised. Pilt on illustreeriv Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia /Scanpix

Ameerika Ühendriikides on üliõpilastel kevadvaheaeg, mil õppurid võtavad vabalt, lasevad auru välja ja pidutsevad.

USA ja Briti meedia teatel leidis Floridas Miami rannapiirkonnas aset pidu, millel osales bikiinides naisüliõpilasi, kes jõid palju alkoholi ja läksid kaklema.

Kakluse jäädvustasid Miami Beachi piirkonnas elavad inimesed, kelle sõnul seisid bikiinides naised vaevu püsti, kuid sellest hoolimata lasid nad rusikad käiku.

Kakluses, mis kestis üsna pikka aega, osales kümneid naisi.

USAs Miamis läksid bikiinides üliõpilased kaklema
USAs Miamis läksid bikiinides üliõpilased kaklema Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Kuna kakelnud naised segasid liiklust, üritasid autojuhid neid korrale kutsuda, kuid naised eirasid neid. Osadel naistel kukkusid bikiinirinnahoidjad seljast, kuid nad jätkasid kaklemist.

«Need üliõpilased seadsid enda, oma kaaslaste ja kõrvalolijate elu ohtu. Sellist ükskõikset ja julma käitumist tuleb takistada. Kui asi läheb ikka täiesti ülekäte, on meil õigus kaklejad kinni pidada,» teatas Mimai politsei pressiesindaja Ernesto Rodriguez.

Ta lisas, et üliõpilaste kevadvaheaega võivad ära kasutada kurjategijad, kuna politsei tähelepanu on suunatud pidutsevatele noortele.

Lisaks mitmetele avalikele pidudele on nähtud üliõpilasi joomas ka autoroolis.

Miami elanikud postitasid sotsiaalmeediasse fotosid ja videoid linnas laamendavatest üliõpilastest, kelle seas oli ka palja ülakehaga naisi.

«Need üliõpilased on häbiväärsed. Nad tuleks joobes oleku ja enda alasti võtmise eest arreteerida. Ma ei pea kellegi lehvivaid rindu vaatama,» kirjutas üks naine Twitteris.

USA üliõpilaste kevadvaheaeg kestab kuni 2. aprillini ja arvatavalt on veel joobes üliõpilaste kaklusi oodata.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles