Uskumatu: “Kuuuurija” loost läbi käinud arst unustas veel ühele patsiendile stendid neerudesse (2)

Kuuuurija
, Kuuuurija
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meditsiiniline monitor
Meditsiiniline monitor Foto: Jair Lázaro / Unsplash

Üleeilses “Kuuuurija” saates rääkis Tartumaalt pärit Zoja sellest, kuidas üks arst unustas Tartu Ülikooli Kliinikumis tema abikaasa neerudesse ligi neljaks aastaks stendid ehk plastiktorud. Kui torusid hiljem eemaldati, tegi arst kogemata lõike mehe jämesoolde, mille tulemusel oleks Zoja abikaasa peaaegu surnud. 

Kohe pärast saadet võttis meiega ühendust aga veel üks mees, kellele olid samuti stendid neerudesse jäänud. Katrin Lust küsis mehelt arsti nime ja sai teada, et stendid oli unustanud ka teise patsiendi neerudesse sama Tartu Ülikooli Kliinikumi arst. Arsti nime jätame toimetuse teada, kuid avaldame meile laekunud kirja.

Tere Katrin! Vaatasin täna(18.03.19) saadet “Kuuuurija” ja mind huvitab,kes oli see arst? Kostus saatest nagu oleks olnu dr (nimi toimetusele teada- toim)! Kui oli ,siis tema unustas ka mulle aastaks ajaks STENDiD sisse. Ja tegi opi ,mis ei oleks kuulunud tema kompetentsi. Aitäh,et lugesid. Heiki!

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles