Video: taimetoitlane räuskas McDonaldsis, sest talle serveeriti kaks korda järjest liha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vihane klient, kelle eksimusega McDonalds eksis.
Vihane klient, kelle eksimusega McDonalds eksis. Foto: Scanpix / Jo Dale / SWNS

Inglismaal, Aylesfordi McDonaldsis tekkis palju tüli sellest, kui kiirtoiduketi töötajad ajasid taimetoitlasest kliendi tellimuse segamini ja serveerisid talle lihaga burgerit.

Teised restoranikülastajad filmisid endast välja läinud klienti, kui McDonaldsi töötajad talle juba teist korda lihaga toitu seriveerisid. 

Videos on näha, kuidas vihane klient töötajatelt eksimuste kohta aru pärib. «Kuidas te saate seda teist korda teha? Kes te enda arust olete?» uurib vihane mees. 

Kuigi mehe nime pole avaldatud, on teada, et ta külastas McDonaldsit koos naise ja lapsega ning tellis toidukohast taimetoitlastele mõeldud burgerid. 

Üks kiirtoidukoha töötajatest üritas olukorda lahendada ja palus mehel rahuneda.

«Ma ei rahune. Kõik saavad teada, millist teenust te pakute,» vastas vihane mees. «Ma ei lähe kuhugi - teist korda, teiste kord järjest ja te eeldate, et ma oleksin mõistlik?»

«Te peaksite oma töötajatele korralikult maksma - see siin on kriis,» lisas ta.

Daily Mail kirjutab, et restorani sattunud politseinikud aitasid olukorda lahendada ning vihane mees ja tema pere lahkusid lõpuks tühjade kõhtudega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles