Ujudes vastuvoolu: Kirsti Timmer Facebooki profiilipildile südant ei lisa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirsti Timmer
Kirsti Timmer Foto: Madis Sinivee / PM/Scanpix Baltics

Sotsiaalmeedias levib kulutulena teemaviide «Kõigi Eesti», millega tõmmatakse tähelepanu rahulolematusele praeguse poliitilise olukorraga. Kui kümned kultuuritegelased lähevad sellega kaasa, siis nende hulgas pole endine saatejuht Kirsti Valdstein-Timmer.

«Sorry, aga ma ei lähe kunagi kaasa nende massiliste facebook profiilipiltide erinevate äppidega «kaunistamisega». Et panen südame või värvilise triibu juurde ja «tehtud». Või kirjutan a4'le sõnumi ja postitan endast sellega facebooki pildi. Kas sellistest triipudest ja südametest on mingit abi? Muudavad nad maailma paremaks?» kirjutas Timmer Facebooki.  

Ta lisas: «Ma võtan selle asemel tavaliselt aja, et nendel teemadel oma lastega vestelda, sest ma usun, et sellest võib midagi kasu ka olla. Mingigi tulemus. Minu Facebooki kaanefoto maailma paremaks ei muuda...päris kindlasti mitte. Seega .... ei lisa seda äpisüdant.»

Kirsti Timmer.
Kirsti Timmer. Foto: Pm

Kasutades teemaviidet «Kõigi Eesti» annad teada, et seisad hooliva, üksteist austava, väärika, eduka, kaasava ja võimalusterohke Eesti eest. «Meie kõigi Eesti on demokraatlik, enesekindel, kaitstud, arvestav, hooliv, tulevikkuvaatav, Euroopa-meelne. Need väärtused on erakondadeülesed ja ühendavad meid kõiki,» seisab «Kõigi Eesti» Facebooki lehel.

Teemaviidet on postitanud tuhanded inimesed, nende seas muusikud, poliitikud, näitlejad jpt. Toetust saab avaldada ka lisades oma profiilipildile südamekujulise joonistuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles