Popikuningast Michael Jacksonist vändatud dokfilm viis tütre enesetapukatseni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paris Jackson 2019.
Paris Jackson 2019. Foto: AFP / Scanpix

Michael Jacksoni tütar viidi mõned päevad tagasi haiglasse, sest üritas sooritada suitsiidi, milleni naine peale filmi «Leaving Neverland» negatiivse tagasiside tõttu viidi, kirjutab TMZ.

Paris Jackson (20) veetis aega haiglas, sest proovis suitsiidi teha. Naine murdus pinge all, mille «Leaving Neverland» ehk eesti keeles «Lahkumine Neverlandist» tekitas. Neiu sai paar päeva tagasi haiglast välja ning viibib pideva arstide järelevalve all.

Õiguskaitse allikas rääkis TMZ-le, et 7.30 hommikul saadi väljakutse Paris Jacksoni Los Angelese koju, sest neiu oli oma randmesooned läbi lõiganud. Paris viidi otse haiglasse, kus tema seisund stabiliseerus.

Allikad kinnitavad, et tema põhjus oli otseselt seotud dokumentaalfilmiga «Leaving Neverland», milles Wade Robson ja James Safechuck süüdistavad popikuningat MJ lapsepilastamises. Vaatamata sellele, et Paris ei ole dokfilmi näinud, on ta kindel oma isa süütuses.

Paris Jackson isa Michael Jacksoni 60. sünnipäeva pidustustel, 2018.
Paris Jackson isa Michael Jacksoni 60. sünnipäeva pidustustel, 2018. Foto: PA Images/Scanpix

Paris ise väidab Twitteris, et TMZ valetab ning vahejuhtumit pole olnud.

TMZ säutsule vastas Paris: «Käige perse kuradi valetajad,» ning enne seda kirjutas naine, et kõik need väited enesele käe külge panemisest on valed.

«Leaving Neverlandi» ei ole inimesed hästi vastu võtnud ning HBO projekti tagajärjed on olnud ulatuslikud. Michael Jacksoni muusika on keelatud mitmetes raadiojaamades ning mehe ei näidata kuigivõrd ka tele-ekraanidel.

Parisel oli peale isa surma 2009. aastal väga raske ning 2013. aastal proovis ta samuti suitsiidi sooritada. Ta on olnud väga avatud kõnelema oma võitlusest depressiooniga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles