Meghan Markle ühega ei rahuldu ning plaanib kõige kiuste teise beebipeo maha pidada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan Markle.
Meghan Markle. Foto: PA images/Scanpix

Sussexi hertsoginna esimene beebipidu New Yorgis vihastas välja paljud ning tekitas palju kära, kuid Meghan Markle ei lase kriitikal enda beebiootust rikkuda ja planeerib lausa teist beebipidu.

Sussexi hertsoginna Meghan Markle'i staaridest pungil New Yorgis toimunud beebipidu läks maksma 350 tuhat naela ning tekitas furoori, peale mida on Meghani käekäiku isegi nimetatud Marie Antoinette stiilis allakäiguks. 

Hertsoginna ei lase end kriitikast häirida ning plaanib veel teist korda oma rasedust tähstada, kuid seekord veidi tagasihoidlikumalt.

Käputäis Meghani lähedasi sõbrannasid, kaasa arvatud Victoria Beckham ja LA-st kohale lendav ema Doria, on oodatud beebi sündi tähistama.

«Doria tuleb siia beebipeole. See saab olema väike koosviibimine, oodatud on vaid viis või kuus inimest,» ütles allikas Daily Mailile.

Meghan on planeerinud külalisi kostitada Frogmore'i majas, Windsoris, kus perekond end sisse seada planeerib. Kuna renoveerimistööd on veninud pikemaks kui osati oodata, võib pidu toimuda hoopis Buckinghami palees.

Sussexi hertsoginna Meghan Markle lahkub Mark hotellist beebipeolt, 2019.
Sussexi hertsoginna Meghan Markle lahkub Mark hotellist beebipeolt, 2019. Foto: Capital Pictures/Scanpix

Veebruaris tekitas Meghan Markle protestikisa, kui lendas eralennukiga USA-sse, et viiepäevane beebipidustus maha pidada. Pidu peedi umbes 20 inimesega, kelle hulgas olid ka tennisetäht Serena Williams ja George Clooney abikaasa Amal. Hertsoginna ja tema kaaskond pidutses Manhattanil Mark hotellis, ühes maailma kõige kalleimas sviidis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles