One Directioni staari Louis Tomlinsoni 18-aastane õde suri ootamatult

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
One Directioni staar Louis Tomlinson 2018. aastal.
One Directioni staar Louis Tomlinson 2018. aastal. Foto: PA images/Scanpix

Poistebändi One Direction staari Louis Tomlinsoni (27) noorem õde Félicité Tomlinson suri vaid 18-aastaselt.

Modell ja sotsiaalmeedia staar Félicité Tomlinson suri kolmapäeval. Väidetavalt kukkus naine oma Londoni korteris kokku ning suri arvatavasse südamerabandusse. Noore moedisaineri traagiline surm tuli lauljale ränga hoobina, vaid mõni aasta peale ema kaotamist võitlusele leukeemiale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Family ❤️

A post shared by Félicité Tomlinson (@felicitegrace) on

Louis on laastatud ning segaduses. Laulja tühistas homse esinemise, kus pidi esitama oma äsja ilmunud singlit «Two Of Us», mis on pühendatud lahkunud emale, kirjutab Daily Mail.

Laulja noorem õde kukkus kolmapäeva lõunal Londoni kodus kokku, peale arvatavat südamerabandust. Noore naisega koos olnud sõbranna kutsus kiirabi. Politsei ei leidnud sündmuspaigas jälgi narkootikumidest. Praeguseks ei ole surma põhjus teada, kuid loodetavasti annavad lahang ja toksikoloogilised testid vastuseid.

Metropolitani politsei kõneisik ütles juhtunud kohta: «Londoni kiirabi kutsus politsei kolmapäeval 13. märtsil kell 12.52, peale väljakutset, et noore naise süda on seiskunud. 18-aastane noor naine tunnistati sündmuskohal surnuks.»

«Politsei teavitab lähedasi. Praegu ei käsitle naise surma kahtlasena. Loomulikult tehakse ka surmajärgne läbivaatus. Naise surma põhjuse uurimine jätkub.»

«Me saime väljakutse kell 12.51 Earls Courti. Me saatsime sündmuskohale kaks kiirabiprigaadi, ühe vastutava isiku ja ühe kogenenud meediku. Vaatamata meedikute pingutustele, ei õnnestunud neil naise elu päästa ning ta suri sündmuskohal,» rääkis Londoni kiirabi kõneisik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miss you, hope you're having a good time on tour? #mumswedding #throwback #comehomesoon

A post shared by Félicité Tomlinson (@felicitegrace) on

Louis, kes õega väga lähedane oli, töötas samal õhtul Londinis, kui sai teate õe surmast. Ka teisi perekonnaliikmeid Doncasterist on teavitatud. 

«Félicité oli jumaldatud noor naine, keda armastasid nii Louis kui terve perekond. Nad kõik olid murtud. Tal oli palju sõpru ning ta oli positiivne ja õnnelik inimene. See on suur kaotus maailmale,» rääkis allikas varalahkunud neiu kohta.

«Ta oli armastusväärne, hooliv, särav, kirglik, populaarne ja ilus noor naine,» lisas allikas.

Laastav uudis tuli Louise jaoks vaid kaks aastat peale ema Johannah Deakini surma, kui naine kaotas pika võitluse leukeemiaga. Nädal aega tagasi avaldas ja One Directioni staar emotsionaalse laulu «Two Of Us», mis on pühendatud emale.

«Ma pidin selle oma südamelt ära saama,» rääkis laulja. «Ma toetusin oma emale palju. Iga kord kui mul oli vaja nõu, oli ema esimene, kellele helistasin.» Lisaks tunnistas Tomlinson, et laulu oli õele raske mängida, kirjutab E! News.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles