«Kodutunne» aitab kodutuks jäänud suurperet

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kodutunne» aitab keerulise saatusega tublit suurperet!
«Kodutunne» aitab keerulise saatusega tublit suurperet! Foto: Kanal 2

Täna kell 20.00 on Kanal 2 heategevuslik dokumentaalsaade «Kodutunne» abis 8-liikmelisel suurperel, kes pidi oma pikaaegsest kodust päevapealt lahkuma ja läbi raskuste uue kodu leidma.

Ahja lähistel elab 6-lapseline perekond. Sundüürnikena pidid nad oma kodust välja kolima ja soetasid oma nappide võimalustega elamiskõlbmatu maja, kus töövõimetu, aga oma tervisemuret trotsiv pereisa tegutseb nagu jaksab. Palju tööd on pererahvas juba ise ära teinud, kuid rahalisi võimalusi napib.

«Otsisime mööda Eestit elamisi, käisime Valgas, ükskõik kuhu. Ja siis leidsime selle elamise,» meenutab pereema pisar silmis aega, kui nad oma kodust välja tõsteti.

Kuigi neil ei ole materiaalseid võimalusi, siis nad väga hoiavad ja püüavad luua sellest majast oma uue kodu. «Raha ei olegi teinekord nii oluline, vaid see mis ise jõuad teha. Väljast saab puhta hoida ja kodu saab koristada,» lisab pereema Riina.

«Kodutunde» meeskond otsustab keerulise elukäiguga peret aidata oma kodusoojuse taas leidmisel ja ehitada välja lastetoa.

«Kodutunne» on Kanal 2s täna kell 20.00, kohe pärast «Reporterit».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles