Haldjast ristiema: Kim Kardashian maksab järgmised viis aastat endise vangi renti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian West 2019.
Kim Kardashian West 2019. Foto: Capital Pictures/Scanpix

Tänu tõsielustaari Kim Kardashiani suuremeelsusele ei pea endine kinnipeetu Matthew Charles järgmised viis aastat üüri maksmise pärast muretsema, kirjutab Page Six.

Endine kinnipeetu, Matthew Charles vabastati 3. jaanuaril peale föderaalse karistuse reformimist ning tänu Kim Kardashianile ei pea ta muretsema järgmised viis aastat rendi maksmise pärast.

Charles rääkis eelmisel nädalal väljaandele The Tennessean, et ta ei suutnud leida oma kriminaalse tausta tõttu elamispaika. Kui pühapäeval Charles teatas, et kriminaalõiguse reformi toetaja Kardashian aitab mehe hädast välja. Mees lisas, et Kim ei tee seda selleks, et saada meedia tähelepanud, vaid ta pidi seda lihtsalt jagama.

Matthew Charles.
Matthew Charles. Foto: Jonathan Mattise / AP

Matthew Charles mõisteti süüdi narkootikumide kasutamise tõttu 1996. aastal. Üleriikliku tähelepanu sai mees 2018. aastal kui ta sai käsu vangi tagasi naaseda, sest mees vabastati enneaegselt ekslikult.

Charles on kandnud ära 20 aastat oma 35-aastasest karistusest, kirjutab TMZ.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles