Pildid: noor naine tegi näkku tätoveeringu, et ei saaks enam kunagi meelt muuta (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Inglanna Kayleigh Peach lasi endale näkku tätoveeringu teha, et ei saaks kunagi meelt muuta ning jääks elu lõpuni samale tööpostile.

26-aastane Kayleigh lasi endale kaks aastat tagasi näkku tätoveerida sõna «Cursed» ehk «neetud», millega tegi kindlaks, et keegi ei võtaks teda kunagi ühelegi «tavalisele» tööpostile, vahendab Mirror. Noor naine unistas tätoveeringukunstnikuna töötamisest ning lasi iseäraliku kehakaunistuse teha esimesel päeval, kui salongi õpilaseks läks.

Kayleigh muretses alati, et ta on liiga häbelik, et oma unistustele järgneda. Niisiis lasi ta käiku üsna ekstreemsed meetmed: lasi näo täis joonistada ning tegi kindlaks, et valikut poleks. «Tätoveeringuid aktsepteeritakse tänapäeval palju rohkem, aga kaela- ja näotätoveeringud peetakse endiselt ekstreemseks ning töökohad on enamasti nende vastu,» selgitas Kayleigh.

Kayleigh valis sõna «neetud», kuna tundis, et miski ta elus ei lähe kunagi õigesti. «Ma olen alati vaimse tervisega kimpus olnud, aga tätoveeringukunstniku amet on mu elu päästnud. Kõlab klišeeliselt, kuid nii see tõesti on,» rääkis noor naine.

Kayleigh sai esimese tätoveeringu 18-aastaselt, kui tätoveeris pahkluu peale oma parima sõbra perekonnanime. Hiljem tegi ta suurema tätoveeringu, mis katab tervet rinda. Perele see loomulikult ei meeldinud. Nüüd katavad tätoveeringud umbes 60 protsenti Kayleigh kehast.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles