Anu Saagim vandus ETV otse-eetris, öeldes kõva häälega f***! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim vandus ETV otseeetris, öeldes kõva häälega f***!
Anu Saagim vandus ETV otseeetris, öeldes kõva häälega f***! Foto: Konstantin Sednev

ETV otsesaates «Suud puhtaks» juhtus täna väga ootamatu ja planeerimata seik, kui Anu Saagim ütles emotsioonide ajel fuck. Saagim sai ka kohe saatejuhilt Urmas Vainolt pragada.

Täna olid saates «Suud puhtaks» mitmed poliitikud ja avaliku elu tegelased, kelle valimistulemus jäi allapoole seda, mida nemad ootasid.

Nende seas oli ka Anu Saagim, kes kandideeris riigikokku Eestimaa Roheliste koosseisus. Erakonna sees ei läinudki Saagimil kõige halvemini, kui jäi esimehe Zuzu Izmailova järel teiseks. Aga kuna ka Izmailova ise jäi mandaadist kaugele, siis ei olnud ka Saagimil lootust Toompeale saada.

«Suud puhtaks» saates päris Urmas Vaino Saagimilt tema otsuse kohta poliitikasse püüelda ja selle kohta, miks just rohelised. Saagim rääkis, et tema maailmavaade oli juba enne roheline, aga ta ei olnud erakonnaga liitunud, kuna kartis oma töö pärast. Sellepärast ta ka nii kaua viivitas, sest vastavalt seadusele ei tohi ajakirjanik meediaväljaandes töötada ja samal ajal poliitikasse pürgida. Samal põhjusel lahkus ka Lauri Hussar Postimehe peatoimetaja kohalt.

Selle järel «võeti ta tööl ette» ja öeldi talle, et rohelistel pole ju valimistel üldse mingit võimalust.

«Mis see siia puutub,» meenutas Saagim seda vestlust. «See on minu maailmavaade. Mina tahan selle eest võidelda. Mis see siia puutub, kas tal on võimalusi või ei ole. Mina võin anda oma panuse selleks.»

«Järgmiseks oli siis see, et ma pean töölt lahkuma ...» siis tekkis väike mõttepaus, Saagim valis sõnu, mida öelda. «Fuck, miks ma pean oma töö jätma?!» sõnas emotsionaalne Saagim.

«Üks ja viimane kord,» noomis selle peale Vaino.

Anu Saagim lõpetas oma jutu sellega, et teda natuke ärritab see, et ajakirjanik peab valimistel oma tööst loobuma, kui tahab kandideerida. Eriti veel tööst, mida ta armastab.

Anu liitub uuesti ka Õhtulehega.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles