Johnny Depp kaebas eksabikaasa laimu ja viimistletud pettuse eest kohtusse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnny Depp ja Amber Heard 2011.
Johnny Depp ja Amber Heard 2011. Foto: AP/Scanpix

Näitleja Johnny Depp (55) andis eksabikaasa Amber Heardi (32) kohtusse, sest naine süüdistas teda paar aastat tagasi koduvägivallas.

Johnny Depp andis näitlejannast eksabikaasa kohtusse, sest naise 2016. aastal algatatud kohtuasi on Deppi sõnul osav ja viimistletud pettus, kirjutab Daily Mail.

Heard kirjutas eelmise aasta detsembris Washington Postile, et peale Deppi koduvägivallas süüdistamist, sai ta tapmisähvardusi ning kaotas töö.

Amber Heard lahkub Los Angeles Superior Court kohtumajast, 27.05.2016 Väidetavalt on sinikad naise näol tekitatud abikaasa Johnny Deppi poolt, kes teda mobiiltelefoniga viskas.
Amber Heard lahkub Los Angeles Superior Court kohtumajast, 27.05.2016 Väidetavalt on sinikad naise näol tekitatud abikaasa Johnny Deppi poolt, kes teda mobiiltelefoniga viskas. Foto: AP/Scanpix

Johnny Deppi algatatud kohtuasjas seisab: «Väited, et härra Depp on toime pannud koduvägivallaga seotud aktid on kategooriliselt ja silmnähtavalt valed.»

«Härra Depp pole preili Heardi kunagi väärkohelnud. Naise 2016. aastal esitatud süüdistused on valed, mida on kasutatud pettuseks, et naise karjääri edendada.»

Kohtuasjas on korduvalt väidetud, et Heardi süüdistused Deppi vastu olid väärand ning on kahe politseiniku poolt ümber lükatud, kes olid neutraalsed tunnistajad. Lisaks on ilmunud 87 turvakaamera videot, mis väidetavalt lükkavad näitlejanna süüdistused ümber.

Amber Heard peale väidetavalt rünnakut abikaasa Johnny Deppi poolt.
Amber Heard peale väidetavalt rünnakut abikaasa Johnny Deppi poolt. Foto: REUTERS/Scanpix

Peale 15 abielukuud, andis Heard lahutuse Deppist sisse 2016. aasta mais, kui teda väidetavalt füüsiliselt ja verbaalselt väärkoheldud oli. Lahutus jõustus 2017. aasta jaanuaris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles