«CSI: Miami» näitlejanna Lisa Sheridan leiti kodust surnuna

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisa Sheridan
Lisa Sheridan Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Krimisarjas «CSI: Miami» mänginud näitlejanna Lisa Sheridan leiti 25. veebruaril ta New Orleans’si kodust surnuna.

Seda kinnitas Sheridani agent Mitch Clem, kuid ta ei avalikustanud, mille tõttu Sheridan suri, kuid arvatakse, et ta võttis endalt ise elu, teatab dailymail.co.uk.

«Lisa Sheridan suri 25. veebruari hommikul oma kodus New Orleans’is. Kohtuarsti uurimine näitab, mille tõttu ta suri. Leiname teda väga, ta oli tore ja südamlik inimene,» sõnas agent.

Lisa Sheridan
Lisa Sheridan Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Sheridani sõbra, režissöör Michael Dunway teatel tekkis näitlejannal paar aastat tagasi sügav depressioon, mille tõttu ta vajas ravi.  

«Kohtusin Lisaga esmakordselt, kui ta oli vaid 14-aastane. See leidis aset 30 aastat tagasi. Klappisime kohe ja meist said head sõbrad. Ta kutsus mind oma vanemaks vennaks,» meenutas Dunway.

44-aastane Lisa Sheridan oli varem kihlatud sarja «Seks ja linn» näitleja Ron Livingstoniga. Livingston ei ole oma ekskihlatu surma kommenteerinud.

Sheridan mängis lisaks «CSI: Miamile» veel mitmes menukas seriaalis, kuid ka filmides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles