Staažikas lennusaatja avaldab: kõige sõbralikum kuulsus, kellega ta on kokku puutunud (1)

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Lennusaatja Christina Carter on Sydney ja Los Angelese vahel lennanud juba kümme aastat. Karjääri jooksul on ta kokku puutunud nii mõnegi meelelahutusmaailma tipptegijaga.

«Ma olen oma reisidel näinud nii inimeste esmakordseid kohtumisi, lahkuminekuid kui ka leppimisi. Ma olen olnud tunnistajaks abieluettepanekutele ja toonud kohale šampuse, samas olen abistanud parandamatult haigeid inimesi nende viimasel reisil. Ükski päev ei sarnane eelmisele ja see ongi selle töö juures parim,» muljetab Virgin Australia lennusaatja.

Esialgu ei olnud naine vahetustega tööst just vaimustuses, kuna tavapärane vahetus on 17-tunnine. Meeskond saab siiski ka pause teha ja puhkealal hinge tõmmata, kirjutab news.com.au.

Carter teenindab peamiselt äriklassi kliente, kuid aeg-ajalt võib teda ka turistiklassist leida. Äriklassis on naine kokku puutunud nii mõnegi kuulsusega. «Joel ja Benji Madden, Mel B, Eric Bana, Terry Hatcher, Brian McFadden, Billy Zane ja Liam Hemsworth,» loetleb Carter. Tõenäoliselt on tuntud nimesid rohkemgi, lihtsalt kõik kohe ei meenu.

Joel ja Benji Madden olid naise sõnul ülimalt armastusväärsed kliendid. Vennaste uuem bänd The Madden Brothers ehk ei ole siinmaal nii kuulus, kuid Good Charlotte'i teavad ilmselt kõik rokisõbrad.

Lisaks kiidab lennusaatja briti koomikut Richard Reidi, kes suutis teda naerutada kogu teekonna vältel, ja Austraalia näitlejat Matthew Le Nevezi, kes ei pidanud paljuks kogu meeskonnaga juttu ajada.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles