Kanal 2 homme: Peaministrikandidaatide debatt - kandidaatideta! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ведущая Катрин Луст
Ведущая Катрин Луст Foto: Promopilt

Homme kell 21.30 on Kanal 2 Riigikogu valimiste eelne peaministrikandidaatide debatt, milles osalemises otsustasid peaministrikandidaadid viimasel hetkel loobuda. Kanal 2 loob pretsedendi ja toob vaatamata sellele televaatajateni valimiste eelse arutelu otseülekande.

Otsesaates saavad sõna inimesed, keda puudutab Eesti ja eesti inimeste tulevik. Saatejuhid Jüri Butšakov ja Katrin Lust käsitlevad koos saatekülalistega erinevaid probleeme ja teemasid, mis on hetkel käimas olevatel valimistel poliitikute poolt üles tõstatatud. 

Koos saatekülalistega antakse hinnang, kas need teemad on hetkel Eesti ühiskonnas olulised või mitte. Kas poliitikute poolt antud lubadused on realistlikud või mitte ja kas poliit-propagandal üldse on ka sisu või käib võitlus ainult võimu üle ilma sisu omamata?

Nendel teemadel on otsestuudios arutlemas ja valijatele erinevaid vaatenurki tutvustamas majandusteadlane Hardo Pajula, kirjanik Kivisildnik, poliitveteran Marek Strandberg, ajakirjanik Jelena Skulskaja ja Postimehe arvamustoimetuse juht Peeter Helme.

Külalised koos saatejuhtidega annavad veel viimast valimiste eelset «kiirabi» ja püüavad selgitada mille alusel tuleks oma valik teha, kas uskuda jutte või tegusid?

Saatejuhid Katrin Lust ja Jüri Butšakov.
Saatejuhid Katrin Lust ja Jüri Butšakov. Foto: Promopilt

«Meie eesmärk on jätkuvalt pakkuda Kanal 2 vaatajatele avameelset ülevaadet käesolevast valimisvõitlusest, mille raames tulevased peaministrikandidaadid on end distantseerunud tava kodanikest,» kommenteeris Kanal 2 programmijuht Kaspar Kaljas.   

«Õnneks on need kampaaniad peagi lõppemas, kellele saab see lõpp lõplikuks ja kelle jaoks on see uue elu algus, saame teada juba pühapäeval,» lisas Kaljas.

Kanal 2 saadet «Peaminstrikandidaatide debatt – kandidaatideta» juhivad Jüri Butšakov ja Katrin Lust.

Otsesaade on eetris homme kell 21.30.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles