Kuula laulu: endise vutiässa Mart Poomi teismeline poeg Andreas avaldas uue singli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvatõmmis videost: Andreas - why do i always try (Official Music Video)
Kuvatõmmis videost: Andreas - why do i always try (Official Music Video) Foto: Andreas/ Youtube

Täna andis noor laulja ja laulukirjutaja Andreas Poom välja uue singli pealkirjaga «why do i always try» ning sellele filmitud emotsionaalse muusikavideo.

Andreas ise peab pala endale väga südamelähedaseks: «Laul on otsekui kiri minu alateadvuselt minu välimisele versioonile. Tihtipeale proovin ennast muuta, et teistele meeldida, kuid sisemuses tunnen, et lähen aina tühjemaks,» räägib ta.

«Laul sündis õhtul enne üht väga tähtsat esinemist. Võtsin lihtsalt kitarri kätte ja laulusõnad hakkasid voolama. See ongi laulukirjutamise võlu, et vahel saab oma tunnetest ja seisukohast kirjutamise kaudu kõige paremini aru,» lisab ta. «Ma arvan, et laulus kirjeldatavaid emotsioone tunneb igaüks vähemalt korra elus ning loodan, et see lugu aitab nii mõnelgi rasketel aegadel aru saada, et ta pole üksi.»

Singlile filmiti Laulasmaal ka karge ja emotsionaalne muusikavideo. Video autoriks on Johannes Arro, koreograafiaga aitas Andreast Alissa Montes. «Video filmimine poleks saanud sujuvamalt minna,» räägib Andreas.

«Kohe alguses oli mõte filmida see video mere ääres, kus jääkate veel peal oli. Johannese töö oli väga professionaalne, seda näitas juba tema suur tehnikaladu, mille ta võtteplatsile kaasa oli võtnud. Kaamera ees polnud kordagi ebamugavat tunnet, sest kõik filmimise kaasosalejad olid nii toredad ja toetavad. Kindlasti üks päev, mis jääb eluks ajaks meelde.»

Video autor Johannes Arro sõnab: «Andrease muusika on äärmiselt hea balanss popi ja indie muusika vahel ning tema lugude puhas, üle produtseerimata kõla oli nagu puhang värsket õhku üle tuunitud ja üle-aranžeeritud muusikamaastikul.»

«Juba peale esimest kohtumist temaga hakkasime video võttekuupäeva planeerima. Koostöö võtteplatsil tundus kohati nagu teeks vana sõbraga klippi, kellega on juba mitmeid kordi filmitud ning teineteise mõistmine on sedavõrd väljakujunenud, et ei pea kulutama aega oma mõtete seletamiseks.»

«Andrease ettevalmistus ja visioon millisena ta seda videot näeb tegi meie koostöö väga ladusaks ning efektiivseks - põhimõtteliselt oli ta video juba enda peas valmis teinud ja nüüd oli vaja see vaid üles filmida ning kõik need tükid üheks tervikuks kokku panna.»

Kuula lugu:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles