Oscareid saab jagada ka õhtujuhita

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olivia Colman sai teenitult parima naisnäitleja Oscari kuninganna Anne'i kehastamise eest Yorghos Lanthinmose filmis «Soosik».
Olivia Colman sai teenitult parima naisnäitleja Oscari kuninganna Anne'i kehastamise eest Yorghos Lanthinmose filmis «Soosik». Foto: MIKE BLAKE/REUTERS

Tuleb välja, et Oscari-gala saab ilma õhtujuhita täitsa kenasti hakkama! Koomikute Tina Fey, Amy Poehleri ja Maya Rudolphi avakõne oli lihtne ja parajalt naljakas ning asendas traditsioonilist õhtujuhi avamonoloogi vääriliselt.

Kolmetunnist show'd oleksid teravamalt laetud humoorikad vahetekstid kindlasti veidi elavdanud, kuid õnneks demonstreeris nii mõnigi kuldmehikese presenteerija (ja saaja) oma hääd huumorimeelt ning hoidis tuju üleval. Võimsa elamuse pakkus ka filmi «Täht on sündinud» pala «Shallow» Bradley Cooperi ja Lady Gaga emotsionaalses esituses, mis absoluutse soosikuna võitis õhtu lõpuks ka parima laulu Oscari.

Glenn Close säilitab endiselt suurima arvu nominatsioonide, kuid ühegi võiduta näitleja staatuse, suurendades oma kandideerimiste skoori nüüd lausa seitsmeni. Kuigi Glenn Close oli filmis «The Wife» tehtud rolliga parima naispeaosa kategooria kindel soosik, sai üllatusvõidu Olivia Colman filmiga «Soosik» – ja igati teenitult, mõneti ehk kogu oma senise suurepäraselt värvika karjääri eest. Lisaks tõenäoliselt kõige ootamatumale võidule oli Colmanil ka õhtu vahetuim, armsaim ja naljakaim tänukõne.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles