Eesti staarkitarrist Brad Jurjensi pisitütrel on Eestiga samal päeval sünnipäev!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brad Jurjens "Wind That Shakes The Heart". Eesti staarkitarrist Brad Jurjensi pisitütrel on Eestiga samal päeval sünnipäev!
Brad Jurjens "Wind That Shakes The Heart". Eesti staarkitarrist Brad Jurjensi pisitütrel on Eestiga samal päeval sünnipäev! Foto: Kaader videost

Kitarrist ja aastaid Ameerikas elanud Priit «Brad» Jürjens sai pisitütre isaks. Eesti Vabariigi 101. sünnipäeval sündinud tüdruk sai nimeks Roselyn.

Priit, kes kasutab Ameerikas elades nime Brad Jurjens, kirjutas laupäevaõhtul Facebooki: «Beebi uudised - tänase päeva seisuga on saiake 40 nädalat ahjus olnud. Ta ei taha ise välja tulla, seega lähme me 28. haiglasse, et sünnituse esilekutsumise aeg paika panna. Uhh, ma tahan seda väikest piraati juba näha!»

Kuid umbes täpselt kümme tundi hiljem kirjutas Brad juba uue postituse, kus palus sünnituse esilekutsumise postitust kõikidel ignoreerida. Kitarrist küll ise seda ei öelnud, kuid kui tema käest kommentaariumis küsiti, kas ta sai isaks, märkis mees selle «meeldivaks».

Lisaks sellele õnnitlesid paljud Bradi ja tema disainerist kaasat Heddy Bergštein lapsesaamise puhul ning Brad tänas neid selle eest.

Elu24 võttis pühapäeval Bradiga lapse sündimise osas ühendust, mille peale kitarrist vastas, et laps veel sündinud ei ole, aga suure tõenäosusega «tuleb täna».

Kui veel samal õhtul andis Brad Facebooki vahendusel teada, et laps sündis kell 22:06 ja sai nimeks Roselyn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles