Moelooja Arne Niit presidendi vastuvõtu riietusest: keegi ei julge oma kehaosasid sündsuse piirides näidata (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pariisi moenädala pesu moeshow 2019. Moelooja Arne Niit presidendi vastuvõtu riietusest: keegi ei julge oma kehaosasid sündsuse piirides näidata
Pariisi moenädala pesu moeshow 2019. Moelooja Arne Niit presidendi vastuvõtu riietusest: keegi ei julge oma kehaosasid sündsuse piirides näidata Foto: SIPA/Scanpix

Moelooja Arne Niit rääkis Raadio 2 hommikuprogrammis, millise kleidiga on sobilik presidendi vastuvõtule minna.

Kuigi eelmise aasta vastuvõtukleitide osas oli Niit positiivne, tõdes ta, et naistel jääb julgusest puudu. «Te kõik olete ära hirmutanud meie naised. Keegi ei julge enam midagi selga panna, keegi ei julge oma kehaosasid sündsuse piirides näidata,» tunnistas Niit Menu vahendusel.

Samas tõi ta välja suurimate apsakatena liiga suured lõhikud ja sügavad dekolteed. «Meil on naispresident ja kellele sa siis seal oma kõrget lõhikut näitad või ülisügavat dekolteed, tekib küsimus. Kellega sa sinna flirtima lähed,» küsis Niit ja lisas, et sellised moeapsud saavad alati ka suurt tähelepanu.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles