62-aastase mehe 19-aastane abikaasa: ärge kutsuge mu meest pedofiiliks!

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PICS BY SAMANTHA SIMPSON / CATER / Caters News Agency

Samantha Simpson oli 18-aastane, kui kohtus oma tulevase abikaasa JR-iga. Nad tutvusid teineteisega mõned kuud, kuid õige pea kolisid kokku, kihlusid ja abiellusid. Paar püüab nüüd last saada, kuid Samantha on pahane inimeste peale, kes pidevalt nende suhet kommenteerivad.

JR ja Samantha elavad Kansases, Wichitas. Nad abiellusid möödunud aasta jaanuaris ning paistavad oma suhet suurest vanusevahest hoolimata tõsiselt võtvat. Küll aga ei suuda inimesed arusaadavatel põhjustel oma kommentaare endale hoida ning see ärritab Samanthat tõsiselt.

«Kui me oleme koos väljas, peetakse meid pidevalt vanaisaks ja lapselapseks ja see ajab mind endast välja,» kurdab Samantha. «Kuid on veel hullem, kui JR-i kutsutakse lapseröövliks või pedofiiliks, kui nad näevad, et me hoiame käest kini või suudleme.»

Foto: PICS BY SAMANTHA SIMPSON / CATER / Caters News Agency/Scanpix

Samantha sõnul on alati kellelgi midagi öelda ja see on kurnav. «Meil on niigi raske, kuna sõbrad ja pere ei aktsepteeri meie suhet, aga et võõrad seda ka ei tee – see on lihtsalt liig.»

JR ja Samantha tahavad oma sõnul vaid, et neid rahule jäetaks ning mõistetaks, et nad võtavad oma suhet tõsiselt ning on õnnelikud, kirjutab Metro.

Samantha ütleb, et armus JR-i silmapilkselt. «Ta kõne oli alati väga peetud, kui me kohtusime, aga ka siis, kui rääkisime telefonis või tekstisõnumite vahendusel,» meenutab Samantha. «Ma polnud kunagi varem midagi sellist mehes näinud. Ma olin varem deitinud meestega, kes oli vanuselt mulle lähemal ning nad olid alati väga ebaküpsed ja ei teadnud, kuidas partnerit kohelda.»

Foto: PICS BY SAMANTHA SIMPSON / CATER / Caters News Agency/Scanpix

Samantha õhkab, et JR kohtleb teda kui kuningannat ning on väga küps. «Loodetavasti kiusamine lõpeb, kui me saame lapse, sest ma ei tahaks, et mu laps kasvab üles keskkonnas, kus ta peab pidevalt kuulma oma isa kohta solvanguid,» ütleb Samantha. «Me loodame, et oma lugu jagades mõistavad inimesed, et võtame oma suhet tõsiselt hoolimata vanusevahest.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles