Lõpuks räägitakse tõtt? Vaata Michael Jacksonit pedofiilias süüdistavate ohvrite dokfilmi treilerit

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Valed jooksevad sprinti, tõde jookseb maratoni". Sundance'i filmifestival 2019
"Valed jooksevad sprinti, tõde jookseb maratoni". Sundance'i filmifestival 2019 Foto: DANNY MOLOSHOK / AP / Scanpix

Mõne nädala eest Sundance'i filmifestivalil esilinastunud, Michael Jacksoni väidetavate pilastusohvrite lugu rääkiva  dokumentaalfilmi «Leaving Neverland» («Lahkumine Neverlandist») esimene treiler on nüüd avalikkusele vaatamiseks üleval.

Režissöör Dan Reedi dokfilm, mille tootis ja annab eetrisse kvaliteetkanal HBO põhjustas juba oma esilinastuse eel palju vastuolulist tagasisidet. Pedofiiliasüüdistused ei ole Jacksoni puhul iseenesest midagi uut, kuna staaril tuli ka eluajal sarnastel juhtudel kohtus käia, kuid alati said juhtumid vaigistatud ning süüdi pole Jacksonit lapsepilastamises kunagi mõistetud. Režissöör on kinnitanud, et pärast pikka ja põhjalikku uurimistööd ning lõputuid vestlusi ei kahtle ta, et Jacksoni väidetavad ohvrid tõtt räägivad.

Teisalt on avalik fakt, et Jackson täismehena väga ebatavalisel moel laste seltskonda eelistas, neile oma koju imelise mängumaa ehitas ning lapsi oma magamistoas võõrustas. 

Käesolevas dokumentaalfilmis räägivad oma lugu endised lapstähed Wade Robson (36) ja James Safechuck (40). Esimene on aastaid Jacksonit pedofiiliasüüdistuste eest just kaitsnud, teine aga tuli oma looga väga aastal 2014, viis aastat pärast Jacksoni surma.

Kaheosaline, kokku neli tundi kestev dokfilm jõuab telesse 3. märtsil HBO kanalil.
Filmis annavd intervjuud ka meeste emad, abikaasad ning õed-vennad. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles