Välismaine trend nüüd ka Eestis: mehed kingivad kallimale uued rinnad, naised maksavad meeste ilusüstide eest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uued rinnad
Uued rinnad Foto: Caters News Agency/Scanpix

Maailmas leviv trend, et naised kingivad endale tähtpäevadeks uued rinnad või pruntis huuled, on lõpuks jõudnud ka Eestisse. Veelgi enam, naised saadavad iluarsti juurde ka oma mehi ning end lastakse kohendada isegi vabariigi sünnipäevaks.

Veebruari keskpaigas on teadagi tähtis päev - valentinipäev, kui paarid tähistavad armastust teineteise vastu. Kui enamik meist panustab klassikalisele kingitusele nagu lilled, kommikarp või sädelev ehe, siis üha enam on neid, kes tõstavad lati kõrgele ning kingivad kallimale ilukirurgiaprotseduuri. 

Kingitud iluprotseduur võib olla midagi väikest, nagu huulte täitesüstid või Botox, et vähendada kortsukesi. Teinekord on see aga midagi hoopis suuremat, näiteks rindade suurendamine.

«Mulle on jäänud mulje, et meestele meeldib oma naisi õnnelikuks teha ja neid valentinipäeval eriliselt tundma panna. Kingitus ilukirurgia näol on selleks suurepärane võimalus,» kirjutab Botoxi spetsialist doktor Andrew Miller Associates In Plastic Surgery blogis. Mees lisab, et see on kingitus ka tulevasteks aastateks.

Paljude jaoks võib tunduda selline kingitus solvavana, kuid tavaliselt sellise kingituse saajad on sellest oma partneriga varem rääkinud. Nii mõnigi ilukliinik valmistub valentinipäevaks sellega, et pakub erihindasid. 

Botoxi süstimine. Pilt on illustratiivne.
Botoxi süstimine. Pilt on illustratiivne. Foto: AFP/Scanpix

Uurisime ka kodumaise turu trende ning MM Kliiniku plastikakirurg Mare Malva kinnitas, et tähtpäevade eel on neil tööd tavalisest rohkem.

«Enne valentinipäeva on rohkem täitesüste ja Ultherapy teenuse soovijaid,» kirjeldas Malva. «Talvekuudel soovitakse enim kohendada silmalaugusid, kõhtu ja rindu. Kõige populaarsem on meil muidugi rindade suurendamine, korrigeerima peab ka asümmeetrilisi rindu ja sooritama rindade vähendusoperatsioone.»

Kui tavaliselt maksavad naised oma iluprotseduuride eest ise, siis Malva sõnul on trend selle suunas, et mehed teevad naistele kingitusi. Kirurg märkis, et on ka naisi, kes on meestele kinkinud silmalaugude operatsioone ja ilusüste.

Tuleb välja, et ilukirurgi juurest hüpatakse läbi ka vabariigi aastapäeva eel. «On neid, kes valmistuvad juba selleks toredaks pidulikuks sündmuseks,» osutab Malva. 

Nii et kortsukesed trimmi, huuled prunti ja võtame vabariigi sünnipäeva vääriliselt vastu! Need, kes aga jäid tänavu aasta valentinipäevaks või riigi sünnipäevaks lille löömisega või hoopis kaasa kingitusega hiljaks või latti ei ületanud, ärge muretsege – aasta pärast on jälle võimalus!

«Mul on sulle üllatus,» teatas Casandra peigmehele ja avas jakihõlmad

Tollel ajal vaid 18-aastane kolledži õpilane Casandra Martinez üllatas oma mereväes teenivat kihlatut Josh McMillinit valentinipäeval rinnasuurendusoperatsiooniga, kirjutab Franklin Rose MD koduleht.

«See on kindlasti valentinipäev, mida mäletada. Mu poiss-sõber kinkis mulle sõrmuse ja mina talle operatsiooni,» rääkis naine Inside Editionile antud intervjuus. 

Aastaid tundis Martinez end väikeste rindade pärast ebakindlalt. Neiu kandis rüüside ja volangidega riideid ning polsterdusega ujumisriideid. See oli üks suur põhjus, miks ta pöördus Dr Franklin Rose'i poole ning lasi enda büsti suurendada numbri võrra ning nüüd kannab ta B-suurusega rinnahoidjat.

Juba mõned päevad hiljem sai naine uuendusliku protseduuri tõttu uhkeldada oma naiselike kehakumerustega. «Ma armastan seda. See oleks justkui uus mina,» rääkis naine.

Kui mereväelasest kihlatu valentinipäevaks koju tuli ja pruuti esimest korda nägi, oli ta sõnatu.

«Mul on sulle üllatus,» teatas Martinez peigmehele, avas jakihõlmad ja näitas mehele enda uuenenud versiooni. 

«Ma olen väga väga šokeeritud. See on arvatavasti parim tervitus kojutulekuks, mis ma saanud olen,» kommenteeris Josh kingitust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles