Lady Gaga astus Cardi B eest välja, peale viimase Grammy tõttu maatasa tegemist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lady Gaga ja Cardi B Grammy auhindade galal 2019.
Lady Gaga ja Cardi B Grammy auhindade galal 2019. Foto: AFP / Scanpix

Naisräppar Cardi B võitis oma esimese Grammy auhinna, kuid paljud inimesed tegid naise maatasa ning ütlesid, et ta ei väärinud seda. Lady Gaga astus aga räppari kaitseks välja, kirjutab HuffPost.

Nii Lady Gaga kui Cardi B jalutasid 61. Grammy auhindade galalt kuldse grammofoniga koju. Cardi B tegi aga ajalugu, olles esimene naissolist, kes võitis parima räppalbumi tiitli. Mitte ainult Cardi ise ei pidanud end kaitsma ja kriitikutele vastupidist väitma, seda tegi ka Lady Gaga.

Gaga postitas Twitterisse pildi, millel koos Cardiga ilutseb ning ülistab viimast.

«On raske on selles tööstuses naine olla. Mida see nõuab, kui väga me töötame vaatamata lugupidamatutele väljakutsetele, selleks et teha kunsti. Ma armastan sind, Cardi. Sa väärid oma auhinda. Tähistame ta võitlust. Tõstame ta kõrgustesse ja austame teda. Ta on julge,» säutsus Gaga.

Cardi postitas video Instagrami, milles elab end välja.

«See pole minu moodi, et kellegi heaolu pärast teine inimene maatasa teha. See pole minu stiil, see pole mina ja ma ei toeta seda. Ometi, olen ma sattunud kriitikalaviini alla. Ma olen näinud täna palju halba, ma nägin seda eile ja mul on sellest kõrini. Ma töötasin oma albumi kallal kõvasti,» räägib naine videos.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles