Kuula ja sula: staarisaate noor talent pani Ed Sheerani hiti eesti keelde

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaagup Tuisk tegi Ed Sheerani hitist imeilusa kaveri.
Jaagup Tuisk tegi Ed Sheerani hitist imeilusa kaveri. Foto: Liis Kivend

Staarisaatest kuulsust kogunud Jaagup Tuisk andis valentinipäeva puhul välja eestikeelse kaveri Ed Sheerani hitist «Perfect», mida ilmestab lumises metsas filmitud maaliline muusikavideo.

TV3 saates «Eesti otsib superstaari» finaalvoorudesse jõudnud 17-aastane talent tuli välja oma kolmanda kaverlooga. Varem on noormees pannud eesti keelde sellised välismaa hitid nagu «Attention» ja «Love Yourself».

Maagiline video on filmitud lumises metsas, mille keskel asetseb tiibklaver. «See unistus sündis mul juba mõni aeg tagasi, aga ei osanud oodata, et üks hetk ka selle täide saan viia. Tegelikult me päästsime selle klaveri «otsa saamisest», tuunisime veidi ja andsime talle uue hingamise,» paljastas Jaagup ja avaldas lootust, et ühel hetkel saab klaver päris korda tehtud.

Võttepaiga leidis Tuisk koos isaga suusatades. Imeilus metsatukk on pärit Harku metsast ja just nimelt sellisest võttepaigast oli noormees alati unistanud. Videos kaunistavad peale tiibklaveri metsa veel ka imeline valgus, laternad ja valentinipäevale mõeldes romantilised küünlad.

Alles mõni kuu tagasi avaldas Tuisk võimsa muusikavideo enda kirjutatud laulule «Legendid oma loos». Tänaseks on seda videot vaadatud üle saja tuhande korra. Ka praegune kaverlugu ringleb hoogsalt sotsiaalmeedias, saades vaid mõne tunniga pea 5000 vaatamist.

«Ed Sheeran on mind minu muusika teekonnal tohutult inspireerinud ja ta on üks minu kõigi aegade lemmiklauljatest. Minu arvates seisneb «Perfecti» võlu selles, et see on nii lihtsa, kuid ilusa sõnumiga, et vähemalt ma ise kuulates küll «sulan» ja tuleb naeratus näole. Mulle on suur au tema lugu enda omaks luua,» sõnas Tuisk lõpetuseks.

Vaata videot ja kuula Sheerani hiti eestikeelset versiooni:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles