Pildid: tõeotsija Katrin Lust andis «Õhtus» avameelse intervjuu kanalivahetusest, kohtuasjadest ja rahapakiga vastu pead saamisest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänases «Õhtu» saates käis külas üliskandaalne Katrin Lust. Vaata, kuidas Katrin Lust end saateks valmis sättis ning vaata avameelset kanalivahetuse teemalist intervjuud järele.

Saates käis külas skandaalne teleajakirjanik Katrin Lust, kes otsustas hiljuti oma saatega «Kuuuurija» kanalit vahetada ja läks eetrisse 7. hooaja avaosaga Kanal 2 ekraanil.

«Mida TV3 valesti tegi, et see otsus sul nii kiiresti sündis?» küsis saatejuht Jüri väga otsekoheselt.

«Nad ei teinud mitte midagi valesti, lihtsalt elu viis kokku sellise juhusega, kus tuli mõte proovida midagi uut,» rääkis Katrin Lust Kanal2 pakkumisest ning ühisest arusaamast sõltumatust ajakirjandusest. «Ma arvan, et ma pean töötama organisatsioonis, kes on minuga nii heas kui halvas.» 

«Sa ju teadsid, et kui sa sellise triki praegu ära teed, siis sa põletad kõik sillad ära TV3-ga?» küsis Jüri pärast pikka vestlust kanali vahetusest.

«Sa pead ju seda tegema. Sul peab olema mune, et minna edasi, teha otsuseid, teha karjäärimuutust,» vastas Lust ja rääkis pikemalt, kuidas elus tulebki teha keerulisi otsuseid.

Katrin Lust rääkis, et täna algav 7. hooaeg on seni kõige parem hooaeg. 

Vaata intervjuud ja saadet järele Postimees TV-st.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles