Galerii: Jennifer Lopez andis Grammydel särava etteaste, mis inimesed sotsiaalmeedias marru ajas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jennifer Lopez (49) esines iga-aastasel Grammy auhindade jagamisel ning oma etteastes tegi kummarduse Motowni suurimatele nimedele koos legendi  Smokey Robinsoniga ja laulja Ne-Yo'ga. Fännid on kõike muud kui etteastega rahul, kirjutab Vox.

Selle kuu alguses teatas The Recording Academy, et Jennifer Lopez teeb koos Smokey Robinsoni ja Ne-Yo'ga plaadifirmale Motown kiiduavalduse. 

Lopez on tuntud oma tantsuliste popplaulude poolest ja seetõttu tuli inimestele tema ettaste üllatusena. Enamik inimesi ootasid lavale tumedanahalist lauljannat, näiteks Gladys Knighti, Beyoncéd või Jennifer Hudsonit, kirjutab Cosmopolitan. 

Laulude popurriis esitas naine tuntumaid laule nagu «Square Biz», «Please Mr. Postman», «Dancing in the Street» ja «My girl» kirjutab Variety. Lisaks tuntud lauludele oli naise etteaste särtsaka koreograafiaga ning kirsiks tordil olid lavakostüümid.

Vastuolulise teadaande peale ütles Smokey: «Ma arvan, et kõik, kes selle tõttu pahased on, on rumalad.»

Inimesed avaldasid Twitteris oma pahameelt, sest arvasid, et lauljanna valik ei anna edasi Motown Recordsi mõtet.

«Ei midagi isiklikku, JLo on tõeliselt hea artist, kuid oleme ausad, see polnud tema etteaste. Paljudele tumedanahalistele lauljatele oleks võidud anda see platvorm ja hetk, me peaksime seda tunnistama,» säutsus üks.

«Miks esines JLo austusavalduseks? Kas ta ei tänanud... Berry Gordyt? Oli see... Luther Vandross, kelle nime ta lõpus välja hõikas? Ma olen segaduses nii mitmel tasandil.»

«Kallid Grammyd. Anita, Beyonce, Lalah, India, Kelly Rowlandi, Latoya, Keyshia, Mary, Rihanna, Toni, Mariah, Monica, Brandy, Jilli, Thee Diana, Faithi, Patti, Gladyse, Jennifer Hudi, Jasmine Sullivani, Fantasia, Tamari ja Kelly Price'i seast valisite JLo Motowni laule esitama? Solvav,» kirjutas kolmas Twitteris.

«Jennifer Lopez esineb Motowni austusavalduseks ja Janellee Monáe istub sealsamas publikus? Ma lihtsalt ei mõista seda valikut.»

«Jennifer Lopez ja Motown ei tohiks isegi samas lauses olla. Ma olen endast väljas juba seda lugedes,» pahandas üks säutsuja.

Lauljanna Jennifer Lopez ja Smokey Robinson, 2019.
Lauljanna Jennifer Lopez ja Smokey Robinson, 2019. Foto: MIKE BLAKE / REUTERS
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles