Legendaarne filmistaar Richard Gere sai kõrges eas taas isaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Richard Gere ja Alejandra Silva. Legendaarne filmistaar Richard Gere sai kõrges eas taaskord isaks
Richard Gere ja Alejandra Silva. Legendaarne filmistaar Richard Gere sai kõrges eas taaskord isaks Foto: © Fabrizio Bensch / Reuters/Scanpix

Filmide «Kaunis naine» ja «Chicago» staar Richard Gere sai 69-aastaselt taas isaks. Gere'i pisapoja ema on 36-aastane modell Alejandra Silva.

Hispaania ajakiri «Hola!» kirjutas, et Hollywoodi legend ja hispaanlannast pressiesindaja Alejandra Silva tervitasid pisipoja sündi möödunud laupäeval New Yorgis, vahendas The Sun. Tegu ei ole siiski vallaslapsega, sest paarike abiellus eelmine aasta salaja lähedaste sõprade ringis.

Richard Gere'il on teisest abielust Carey Lowelliga 18-aastane poeg Homer, samas kui Alejandral on viieaastane poeg Alberto esimesest abielust Govind Friedlandiga.

Gere oli aastatel 1991–1995 abielus supermodell Cindy Crawfordiga, enne kui ta 2002. aastal Careyga abiellus.

Richardi ja Alejandra lapse nime ei ole veel avaldatud.

Päris privaatseks paarike oma asju ka jätta ei tahtnud, sest endine modell Alejandra teatas septembris Instagramis, et ootab last. 

Richard Gere ja Alejandra Silva.
Richard Gere ja Alejandra Silva. Foto: Fabrizio Bensch / Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles