Seksorgiaid korraldanud endine lotomiljonär lõpetas söekaevanduses (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Carroll oma priiskamise tipus
Michael Carroll oma priiskamise tipus Foto: Facebook

Oma lotomiljonid ära laristanud Michael Carroll pidi tagasi lihttööle minema ning veab nüüd sütt ja lõikab puid 10 naela eest tunnis. 

35-aastane endine prügivedaja Michael Carroll tõmbas meedia tähelepanu, kui korraldas võidetud raha eest narkootikumidest pungil orgiaid ning romurallisid.

«Ma vean 50 kiloseid söekotte ning lõikan küttepuid, mida müüakse bensiinijaamades,» ütles Michael The Suni vahendusel. «Minu 10 miljonit naela kadus kümne aastaga ning mul ei ole kodu ega autot, mida ma saan enda omaks nimetada. Aga ma ei ole kibestunud. Kergelt tulnud, kergelt läinud,» lisas mees.

Michael alustab päeva tavaliselt kell kuus hommikul ning töötab 12 tundi kütusekaupmehe firmas Elginis Morays Šotimaal. Aga mees kinnitab, et ta ei kurda selgamurdva töö üle ega kahetse peavõidu ärakulutamist.

«Ma vean umbes 150 kotti süsi päevas. Ma saan mõnikord mõned naelad jootraha, mis on päris naljakas. Mind ei tunta tavaliselt ära, sest mu nägu on söest must. Ja ma olen ka füüsiliselt palju paremas vormis,» ütles ta.

Ta lisas: «Raha ei ole elus kõige tähtsam. Ma tean, et see kõlab pööraselt, aga ma ei ole pärast tööle naasmist end kunagi õnnelikumana tundnud. Pankrotti minek oli parim asi, mis minuga juhtuda sai, uskuge mind, aga mul oli hea seda teha.»

Michael Carroll aastal 2013.
Michael Carroll aastal 2013. Foto: Facebook

Michael Carroll oli vaid 19-aastane ja kandis jälgimisseadet purjus peaga avaliku korra rikkumise eest, kui ta võitis 2002. aastal 9,7 miljonit naela. Hiljem käis ta kohtus üle 30 korra, alati kaasas kange õlu ning juveelid.

Carroll sai kurikuulsaks sellega, kui loopis oma autost inimestele Bic Mac burgereid ning kirjutas oma Mercedesele «logardite kuningas». Intervjuudes kiitles ta sellega, et kulutas 10 000 naela päevas ning magas rikkuse ajal enam kui 4000 naisega. Aga 2012 aastaks oli kõik tema raha otsas ja tal oli kodulähedal asuvatasse baaridesse sisenemise keeld.

Ta kolis Šotimaale, et oma elu otsast peale alustada, ja on vallaline. Michael rendib 500 naela kuus maksvat kahe magamitoaga maja ning kõnnib või hääletab tööle. Ta mängib siiamaani lotot, kuigi võidu korral on ta nüüd targem. «Kui ma peaksingi uuesti võitma, siis ma käiksin ikka kuuel korral nädalas tööl, et pahandustest eemale hoida.»

Ta lisas: «Inimesed küsivad minu käest tihti, mis tunne oli kõike seda raha ära kaotada. Ma vastan neile: ma ei kaotanud seda, vaid kulutasin ära.»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles