Nelja-aastase tüdruku vanemad kaebasid Kanye kohtusse

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanye on hädas kohtukulliga.
Kanye on hädas kohtukulliga. Foto: Daddy/X17online.com / Daddy/X17online.com/Scanpix

Kanye Westi advokaatidel on käes kibedad ajad. Laulja kaebasid kohtusse nelja-aastase tüdruku vanemad.

Kanyet süüdistatakse väikese tüdruku hääle ära kasutamises oma albumi «Life of Pablo» tarbeks, tüdrukut on kuulda loo «Ultralight Beam». Sämpli võttis räppar sotsiaalmeedia videost, mis levis internetis kulutulena 2016. aastal.

Videos ütleb nelja-aastane Natalie Green palvet, muuhulgas kasutab ta sõnu «We don’t want no devils in this house».

Natalie vanemad Andrew ja Shirley Green, kes Natalie aastal 2012 adopteerisid, väidavad, et Kanyel oli hääle kasutamiseks luba küsitud vaid bioloogiliselt emalt, kuid mitte neilt. Bioloogilisel emal Alice Johnsonil polnud aga juriidiliselt õigust seda luba väljastada.

Ka ütlevad vanemad, et nad ei saanud paberil kinnitust, et hääle eest on tasutud. Nüüd nõuavad nad osa kasumist ning kahjude hüvitamist.

Tegemist pole ainsa õigusliku juhtumiga, millega räppar praegu heitleb. Phillip Plein saatis välja kutsed New Yorki moenädalale, väites, et Kanye esineb seal. Tegelikult polnud Kanye midagi sellist lubanud ning avanss, mille Plein esinemise eest maksis, läks sootuks petise kontole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles